καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους πόνους από τους «συνεχείς τραυματισμούς» της, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία που έχει αναλάβει την περιοδεία της.
Η εταιρεία Everything Is New εξέδωσε ανακοίνωση στο Facebook, όπου ζητούσε συγγνώμη στους θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας και τους ευχαριστούσε για τις «ευχές τους για την ανάρρωση της Μαντόνα».
«Διατυπώνουμε την ειλικρινή λύπη μας για την απογοήτευση που προκαλέσαμε στους θαυμαστές μας εξαιτίας των απρόβλεπτων και τελευταίας στιγμής αλλαγών στο πρόγραμμα» τονίζεται.
Η συναυλία, που επρόκειτο να δώσει απόψε το βράδυ, είναι η δεύτερη που ακυρώνει η Μαντόνα, μετά την έναρξη τη 12η Ιανουαρίου, της ευρωπαϊκής περιοδείας της στη Λισαβόνα.
«Συγγνώμη, έπρεπε να ακυρώσω το αποψινό» έγραψε η 61χρονη καλλιτέχνιδα στο Instagram μετά την ακύρωση του πρώτου σόου στη λεωφόρο Coliseu dos Recreios της Λισαβόνας την Κυριακή.
«Όμως, πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ!».
Χθες Τρίτη, η τραγουδίστρια ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram, όπου εμφανίζεται να ανεβαίνει σκάλες με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Μαντόνα μοιράστηκε, επίσης, ένα βίντεο όπου κάνει μπάνιο σε πάγο.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Διεθνές Βραβείο Best City Break Destination για τη Θεσσαλονίκη – Μια πόλη ζωντανό μουσείο στην καθημερινότητα
- Οι κορυφαίες τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο – Σας βοηθούν να κοιμάστε καλύτερα και να μην αγχώνεστε
- Ηράκλειο: Ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν προβλήματα σε μετακινήσεις – Κατολισθήσεις στο ΒΟΑΚ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν κατηγορεί την κυβέρνησή του για την αύξηση του πληθωρισμού
- Hellenic Train: Ανακοίνωση για το χθεσινό περιστατικό που αφορούσε την αμαξοστοιχία 2591 (Θεσσαλονίκη–Λάρισα)
- Βρετανία: “Χιλιομετρικό φόρο” στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μελετά η κυβέρνηση, για να αυξήσει τα κρατικά έσοδα
- Μακελειό στα Βορίζια: Προσωρινά κρατούμενοι οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ
- «Πάγωσαν» Τραμπ και Κένεντι! Άνθρωπος σωριάστηκε ξαφνικά μπροστά στα μάτια τους (video)
- Δεν πίστευε στα μάτια του! Γάλλος βρήκε στον κήπο του ράβδους χρυσού και νομίσματα αξίας 700.000 ευρώ
- Καταδίκη 63χρονου για τροχαίο στη Βέροια – Οδηγούσε μεθυσμένος, τραυματίζοντας θανάσιμα 55χρονο








