Σε ισχύ τίθεται από σήμερα Δευτέρα η αναστολή της μετάδοσης της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για πέντε ημέρες, κατόπιν απόφασης που είχε λάβει το ΕΣΡ τον Δεκέμβριο.
Βάσει της απόφασης, η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί αυτήν την εβδομάδα.
Η απόφαση ελήφθη για τον τρόπο παρουσίασης της είδησης, σχετικά με τη μαρτυρία νεαρής φοιτήτριας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε ότι ένας άνδρας εκσπερμάτωσε πάνω της, ενώ βρισκόταν σε βιβλιοθήκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
Προκειμένου να καλυφθεί το κενό που προκύπτει από τη μη μετάδοση της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα τις ώρες 12.00 – 14.00, αυτήν την εβδομάδα η εκπομπή «Αταίριαστοί» θα μεταδίδεται από τις 10.00 έως τη 13.00.
Από τις 13.00 έως τις 14.00, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, είναι προγραμματισμένο να προβληθεί σε επανάληψη το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος».
(sputniknews – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Μασκ ανακοίνωσε τη μαζική παραγωγή εγκεφαλικών εμφυτευμάτων το 2026
- Πρωτοχρονιάτικη επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στο ΓΝΑ «Γεώργιος Γεννηματάς»
- «Αρκετά πια»! Ο Μεντβέντεφ ζήτησε εδώ και τώρα σκληρά αντίποινα κατά του Ουκρανονάτο
- Οι ισραηλινές αρχές θα απαγορεύσουν την πρόσβαση στη Γάζα σε 37 ΜΚΟ
- Δοξολογία για το νέο έτος στη Μητρόπολη με παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας
- Έξαλλοι οι θαυμαστές του Stranger Things! “Κράσαρε” το Netflix στο τελευταίο επεισόδιο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Με λόγια του αρχαίου λυρικού ποιητή Σιμωνίδη του Κείου οι ευχές για “Καλή Χρονιά”
- Άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί! Σοκαριστικός ο απολογισμός του χτυπήματος εναντίον της Χερσώνας
- Μ. Θεμιστοκλέους: “Δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική, όμως η μεγάλη αλλαγή έγινε στον COVID”
- Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης: Εκατό αντικείμενα αποκτούν φωνή και αφηγούνται το παρελθόν









