Μετά την πρωινή ανακοίνωση πέντε μελών του Δ.Σ,
της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) με την οποία ζητούσαν την σύγκληση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου, ο πρόεδρος της ένωσης Χριστόφορος Σεβαστίδης συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση το μεσημέρι της 23ης Ιανουαρίου 2020.
Τα πέντε μέλη του Δ.Σ. (Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, Νίκος Σαλάτας, Ευστάθιος Βεργώνης, Δημήτρης Φούκας και Χρήστος Νάστας) ζητούσαν τη σύγκληση του Δ.Σ. μετά τις ατυχείς, όπως τις χαρακτήριζαν, πρωτοβουλίες του προέδρου της Ένωσης Χρ. Σεβαστίδη. Στην συνέχεια, ο κ. Σεβαστίδης, ανακοίνωσε την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ., προκειμένου να αιτιολογηθεί η στάση των πέντε για διάφορες ενέργειες τους, αλλά και για να εξεταστούν τα όσα επικαλούνται στην αίτησή τους.
Τέλος, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. καλούνται να παραστούν οι πρόεδροι ή οι αναπληρωτές όλων των εφετειακών επιτροπών της χώρας, για να διατυπώσουν τις θέσεις τους.
photo:pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά ένα ιστορικό στέλεχός της, τον Αλέξανδρου Παπαδόγγονα
- Μυστήριο πακέτο εξερράγη στα χέρια παραλήπτη στην Τουρκία! Απίστευτο βίντεο
- Οι Ρώσοι πήραν τον έλεγχο ακόμα δύο οικισμών στην Ουκρανία
- Δηλώσεις Μητσοτάκη για οικονομία, Καρυστιανού και εκλογικά σενάρια
- Νίκος Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει οδηγήσει σε ηθική και θεσμική παρακμή τη χώρα»
- Κέντρα Καινοτομίας: ένα πανελλαδικό δίκτυο μάθησης και τεχνολογίας στην ψηφιακή εποχή
- Υπουργείο Εργασίας – Job Match: Η ψηφιακή γέφυρα μεταξύ υποψηφίων και επιχειρήσεων
- Η απίστευτη φάρσα με τον “ύποπτο” πατέρα στις ειδήσεις έγινε viral – ΒΙΝΤΕΟ
- Ταϊβάν: Προκλητική και ανεύθυνη πτήση ενός κινεζικού αναγνωριστικού drone πάνω από τα νησιά Πράτας
- Λιβάνιος -Βουλή: Κατάργηση σχολικών επιτροπών και νέες δομές για διαφάνεια και αποτελεσματικότητα









