Ωστόσο, ο Γαβαλάς, ενώ πήγε στο στούντιο της εκπομπής και ετοιμαζόταν στο δωμάτιο του make-up, δεν βγήκε ποτέ στον αέρα και αποχώρησε από το πλατό, πριν καν εμφανιστεί.
Αφορμή για το γεγονός αυτό στάθηκε η συμπεριφορά του Λιάγκα λίγο πριν τον υποδεχθεί, ο οποίος σε μια προσπάθειά του να κάνει χιούμορ, φαίνεται πως προσέβαλε τον διάσημο σχεδιαστή.
Συγκεκριμένα, ο Λιάγκας φόρεσε στο κεφάλι του μια εκκεντρική περούκα με καπέλο και κοσμήματα, σαν εκείνες που συνηθίζει να φοράει ο Γαβαλάς, ο οποίος είναι γνωστός για το εξεζητημένο του στυλ.
Η κίνηση αυτή του Λιάγκα δεν άρεσε στον σχεδιαστή μόδας, που μάλλον το θεώρησε κοροϊδευτικό από μέρους του και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει, παρά την προσπάθεια των ανθρώπων της εκπομπής να του αλλάξουν γνώμη.
Υπενθυμίζεται πως η κόντρα τους κρατάει χρόνια, αφού το 2014 ο Γαβαλάς είχε δηλώσει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Λιάγκα, μετά τα σχόλια του παρουσιαστή για την εκκεντρική εμφάνιση του σχεδιαστή με κόκκινο κραγιόν στο “Dancing With The Stars”.
Ο Γιώργος Λιάγκας είχε χαρακτηρίσει την εμφάνιση του πρώην επιχειρηματία, μεταξύ άλλων, “εμετική”, ενώ είπε πως στο “The Voice”, που παρουσίαζε τότε, δε θα ανεχόταν μια τέτοια εμφάνιση.
(news247 – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σίγησε η φωνή της Μαρινέλλας – Η μυθιστορηματική ζωή της μεγάλης κυρίας του τραγουδιού
- Με τον Ιρανό ΥΠΕΞ μίλησε ο Γεραπετρίτης
- Πόλεμος Μ. Ανατολής: Ο ΠΟΥ κατέγραψε απώλειες στον Λίβανο
- Ζαχάροβα σε Δυτικοευρωπαίους: Θα είστε τα πρώτα θύματα του «πυρηνικού εκβιασμού»
- Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στο Τενεσί – Δύο μαθητές νεκροί, vid
- Συρία: Οι καθολικές εκκλησίες της Δαμασκού ακυρώνουν τη λιτανεία της Κυριακής των Βαΐων
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Όλες οι δίκες για τα Τέμπη θα γίνουν-Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί
- Ουκρανοί πολίτες αντιστέκονται στη βίαιη επιστράτευση ανδρών, vid
- Η επική διαστημική περιπέτεια του Ράιαν Γκόσλινγκ “σπάει” ταμεία, vid
- Ο Τραμπ… «ξαναβάπτισε» τα Στενά του Ορμούζ – Vid









