Δύο νεαροί κινούνταν με κλεμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και επιχείρησαν να αποφύγουν τον έλεγχο των αστυνομικών χωρίς, ωστόσο, να υπολογίσουν το …κυκλοφοριακό.
Στη προσπάθειά τους να διαφύγουν ανέπτυξαν ταχύτητα αλλά γρήγορα το αυτοκίνητό τους εγκλωβίστηκε στην κίνηση, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Δημητρίου Γούναρη. Αφού η πρώτη απόπειρα απέτυχε, επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, ωστόσο, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που κατάσχεσαν έναν σουγιά, διαρρηκτικά εργαλεία και ένα κλεμμένο δελτίο ταυτότητας.
Οι νεαροί, όπως προέκυψε, είχαν διαρρήξει νωρίτερα τρία οχήματα, από τα οποία αφαίρεσαν διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.
Συνολικά 11 άτομα έχουν συλληφθεί επ΄ αυτοφώρω για κλοπές στη Θεσσαλονίκη, κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο.
(Sputniknews – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ και Ισραήλ έπληξαν τη μεγαλύτερη εγκατάσταση αερίου στο Ιράν, vid
- Νέα θέαση «μετεωρίτη» έγινε viral στις ΗΠΑ, vid
- Σουηδός πολίτης εκτελέστηκε σήμερα στο Ιράν
- Ιεροσόλυμα: Ανησυχία για αυτό που συμβαίνει για πρώτη φορά πριν τη Λαμπρή
- Με ευρύτατη πλειοψηφία εκλέχθηκε Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
- Αυξήθηκαν τα «κόκκινα» δάνεια που διαχειρίζονται οι servicers το 2025 – Άγγιξαν τα 80 δισ. ευρώ
- Η πρόταση Έλληνα πολιτικού που ίσως φέρνει πιο κοντά τον Ευρωστρατό
- «Ταξιδάκι» Ζελένσκι στο Λονδίνο για… περισσότερα όπλα και πολιτική στήριξη
- Παρέμβαση Ρωσίας κατά ΗΠΑ και Ισραήλ σε σχέση με τους νεκρούς ηγέτες του Ιράν
- Πώς να αφαιρέσετε τον λεκέ λαδιού από το τζιν σας









