μετά από απόφαση του εισαγγελέα.
Ο πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή της κόρης του, η οποία πήγε πίσω από το όχημα του πατέρα της, τη στιγμή που έκανε όπισθεν για να πάει στην δουλειά του.Ο πατέρας, δεν είχε ορατότητα και μόλις διαπίστωσε πως την χτύπησε, την πήγε στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σύμφωνα μεμαρτυρίες, η μητέρα του παιδιού σπάραζε και δεν το άφηνε από τα χέρια της, αρνούμενη να δεχτεί πως το παιδί της έφευγε από την ζωή, ενώ ο πατέρας είναι σε κατάσταση σοκ.
«Ηταν η κακιά στιγμή. Είναι πολύ καλή οικογένεια. Πατέρας και κόρη λάτρευαν ο ένας τον άλλον», είπαν περίοικοι στο Star, φανερά συγκινημένοι.
Σήμερα θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού και θα οριστεί και πραγματογνώμονας για να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γροιλανδία και Δανία ζήτησαν να συναντήσουν τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
- Το ενδεχόμενο πρόκλησης Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στο επίκεντρο διεθνών ανησυχιών
- Πάτρα: Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας η Αχαΐα για την έλευση του κύματος κακοκαιρίας
- Χανιά: Μεγάλη φωτιά σε χωριό της Κισσάμου – Οι φλόγες έφτασαν στις αυλές των σπιτιών
- Ν. Χαρδαλιάς: “Τα Θεοφάνεια μας θυμίζουν όλα αυτά που μας κρατούν ενωμένους”
- Παρίσι: Συμφωνία με την Ουκρανία για την πρόθεση ανάπτυξης στρατευμάτων σε περίπτωση ειρήνης, vid
- Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη
- Το μήνυμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου για τα Θεοφάνεια με στήριξη στους αγρότες
- Ο Μητσοτάκης υπέρ της περαιτέρω ενίσχυσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
- Πειραιάς: Συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στην τελετή αγιασμού των υδάτων









