Η μητέρα του τρίχρονου Χρήστου μιλάει στο Star για την ασύλληπτη περιπέτεια που βιώνει μαζί με τον σύζυγό της, σε κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλονίκης, μετά τις απανωτές και λανθασμένες, όπως καταγγέλλει, διαγνώσεις των γιατρών.
«Κάναμε το επαναληπτικό εμβόλιο ανεμοβλογιάς, στο πρώτο δεν είχαμε κανένα σύμπτωμα, στο δεύτερο, όμως, κάτι δεν πήγε καλά. Το παιδί έχασε την κινητικότητα του και μονίμως νύσταζε, ώσπου μία μέρα μας τηλεφώνησαν από το σχολείο του και μας είπαν να πάμε να το πάρουμε, διότι κοιμάται στο θρανίο δεν μπορούμε να το κάνουμε κάτι. Τον πήραμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο, όπου μας έβγαλαν τρελούς. Αναγκαστήκαμε να τον πάμε σε μία ιδιωτική κλινική όπου και διέγνωσαν ότι έχει σκωληκοειδίτιδα και κάναμε εγχείρηση», δήλωσε στο Star η μητέρα του αγοριού.
Το παιδί όχι μόνο δεν συνήλθε, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε και έτσι αναγκάστηκε με αεροδιακομιδή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».
Η ιστορία του μικρού Χρήστου
Ο Γολγοθάς του μικρού Χρήστου ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου. Οι γονείς του αντέδρασαν αστραπιαία όταν αντιλήφθηκαν πως το παιδί τους, όχι μόνο δεν μπορούσε να κουνήσει τα άκρα του, αλλά σταμάτησε και να μιλάει. Ακολούθησαν πολλές επισκέψεις σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα και το παιδί μπήκε στην εντατική μονάδα για δύο εβδομάδες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Πλέον, σήμερα, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να αρχίσει πάλι να μιλάει και να κινήσει σωστά τα χέρια του.
Πάντως, σύμφωνα με τους παιδιάτρους, οι παρενέργειες στα εμβόλια είναι σπάνιες και μεμονωμένα περιστατικά.
Οι γονείς πρόκειται να κινηθούν νομικά, ενώ ήδη έχουν απευθυνθεί σε ένα σύνδεσμο με τέτοια ιατρικά λάθη.
(Ethnos – φωτο:Unsplash)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν 26χρονο από τη Σενεγάλη που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς, vid
- Αυτό που εμφανίστηκε πάνω από το Κίεβο ξεσήκωσε πολλές συζητήσεις, vid
- Απίστευτες εικόνες από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας – Άγριο κοάλα κάνει βόλτα με το αστικό, vid
- Ουκρανικό: Έφτασε στο Μαϊάμι ο απεσταλμένος της Ρωσίας Ντμίτριεφ για συνομιλίες
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος Τζορτζ έβαλαν ποδιές…και δούλεψαν στην κουζίνα, vid
- Απόκοσμο τοπίο: Μία πόλη στο μέτωπο πνιγμένη στις οπτικές ίνες των drones, vid
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο – Ανακάλυψαν αρχαίο ναό αφιερωμένο στο Ρα μετά από 4.500 χρόνια
- Τι κάνει ο Πάπας Λέων στις 3.00 τα ξημερώματα…όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί;
- «Εκλογές τώρα» ζητάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Δείτε τι έφτιαξε μόνο με….μπαμπού! Απίστευτο ταλέντο, vid









