Η συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα, ενώ θα υπογραφεί Μνημόνιο Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις και Τεχνική Συνεργασία μεταξύ των δύο υπουργείων Εξωτερικών.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου με σημερινές δηλώσεις του χαρακτήρισε σημαντική τη συνάντηση με τον κ. Δένδια και την ευκαιρία που θα δοθεί «μαζί με τους τεχνοκράτες και από τις δυο πλευρές, να συζητήσουμε σε βάθος, όχι μόνο τις εξελίξεις στην περιοχή – εξελίξεις οι οποίες είναι πολύ σημαντικές και επηρεάζουν και τις δυο χώρες – αλλά να συζητήσουμε τις σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας, να συζητήσουμε το μέλλον της Τουρκίας, το Κυπριακό και όλα τα θέματα που αφορούν τις δυο χώρες».
Όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ «στόχος μέσα από τη συζήτηση και την αξιολόγηση των δεδομένων, να καταλήξουμε και σε κάποιες πολύ συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα.
Θεωρώ τη συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, ιδιαίτερα σημαντική, λαμβάνοντας υπόψη και την κρισιμότητα των στιγμών», συμπλήρωσε ο κ. Χριστοδουλίδης.
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Eurobasket: Βαριά ήττα με 68-94 για την Εθνική στον ημιτελικό με την Τουρκία
- Η Κίνα καταδίκασε τον διάπλου αμερικανικού και βρετανικού πολεμικού πλοίου του Στενού της Ταϊβάν
- Εργατικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε σοβαρά 49χρονος που έπεσε από τα 8 μέτρα στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου
- Έκανε «3.000 αιτήσεις» για δουλειά χωρίς επιτυχία και αγανάκτησε – Δείτε το viral video στο Tik Tok
- Θεσσαλονίκη: Νέα επιχείρηση καθαρισμού της Ν. Παραλίας από τις μουντζούρες- «Ο δημόσιος χώρος είναι το μεγάλο σπίτι μας»
- Οι αιωνόβιοι σπάνε ρεκόρ στην Ιαπωνία – Έφτασαν σχεδόν τους 100.000, ενώ ο πληθυσμός μειώνεται
- Γεωπολιτικές αναταράξεις: Νέα ευκαιρία για την Ρωσία σε περιοχή επιρροής ΗΠΑ και Βρετανίας!
- Eurobasket: Ο Ευτύχης Μπλέτσας δίνει τον παλμό των Ελλήνων στη Λετονία – “Σήκωσε το…”, vid
- Το Ισραήλ απορρίπτει το ψήφισμα του ΟΗΕ για λύση δύο κρατών στο παλαιστινιακό – “Η ΓΣ είναι ένα πολιτικό τσίρκο”
- Νέο σύστημα ψηφοφορίας για τις εκλογές στην Ελλάδα πρότεινε αρχηγός κόμματος
Κύρια Θέματα

















