Περισσότεροι από 12 Σαουδάραβες στρατιωτικοί που εκπαιδεύονται σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις,
θα απελαθούν από τις ΗΠΑ μετά την έρευνα που διεξήγαγε το Πεντάγωνο αφού ένας Σαουδάραβας αξιωματικός άνοιξε πυρ στις 6 Δεκεμβρίου σε αμερικανική βάση του Πολεμικού Ναυτικού στη Φλόριντα, μετέδωσε χθες Σάββατο το CNN.
Οι Σαουδάραβες στρατιωτικοί που απελαύνονται δεν κατηγορούνται ότι βοήθησαν τον Σαουδάραβα υποσμηναγό που σκότωσε τρεις Αμερικανούς ναύτες στη βάση της Πενσακόλα, εξήγησε το CNN, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.
Στις 10 Δεκεμβρίου, μετά το περιστατικό, το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι σταματά την εκπαίδευση των Σαουδαράβων στρατιωτικών στις ΗΠΑ.
Στη συνέχεια, στις 19 Δεκεμβρίου, επεσήμανε ότι δεν εντόπισε απειλές μετά την εξέταση των φακέλων των 850 στρατιωτικών από τη Σαουδική Αραβία που εκπαιδεύονται στις ΗΠΑ.
Το FBI έχει επισημάνει άλλωστε ότι εκτιμά πως ο υποσμηναγός Μοχάμεντ Σαΐντ Αλσαμράνι, 21 ετών, έδρασε μόνος του προτού πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.
photo:pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα Υόρκη vs Μόσχα! Δείτε απλά το ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβετε
- Black Rabbit: Το σκοτεινό δράμα με τους Jason Bateman και Jude Law είναι ο άξιος “διάδοχος” του Ozark
- Ο Τραμπ είπε πως διαφωνεί με τον Στάρμερ στο θέμα της αναγνώρισης ενός παλαιστινιακού κράτους
- Συνάντηση του Μαχμούντ Αμπάς με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα
- Σοκαριστικό ατύχημα σε τσίρκο: Ακροβάτισσα που χόρευε κρεμασμένη από τα μαλλιά της έπεσε στο κενό,vid
- Αυτά που έλεγαν οι Γερμανοί στους Έλληνες, ετοιμάζονται να τα ζήσουν οι ίδιοι
- Χειροπέδες σε 67χρονο για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Αττικής
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
Κύρια Θέματα

















