Την δική του ομολογία για τα όσα απίστευτα ζει και βλέπει έκανε ο Ιταλός ιερέας και εξορκιστής (από το 1994 μέχρι σήμερα) Francois Dermine.
Ο ίδιος μιλώντας σε ένα διαδικτυακό καθολικό σάιτ εν ονόματι Crux, υποστήριξε πως η σημερινή κοινωνία κινδυνεύει να διαλυθεί εντελώς και σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει η αυξημένη δαιμονική δραστηριότητα.
Κατά λέξη ο Ιταλός εξορκιστής είπε:
«Υπάρχουν πολλές ομάδες σατανισμού. Η έκθεση στο Διαδίκτυο έχει επίσης αυξηθεί και συναντάμε αναφορές στους δαίμονες σε ολοένα και περισσότερα βιντεοπαιχνίδια, αλλά ακόμη και στα σχολικά παιχνίδια».

Η Εκκλησία απογοητεύει τους νέους
Ο καθολικός ιερέας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αποδυναμωμένο ρόλο της Εκκλησίας, παραδεχόμενος πως έχει απογοητεύσει με την στάση της τους νέους, οι οποίοι με τη σειρά τους στρέφονται αλλού.
Κατά τον ίδιο πολλές φορές αυτή η απογοήτευση οδηγεί -κυρίως τους νέους- με το να μπλέξουν σε έναν «δαιμονικό κόσμο» , όπως τον αποκαλεί ο ίδιος.
«Οι νέοι δεν έχουν τίποτα να ικανοποιήσουν τις βαθιές πνευματικές τους ανάγκες. Διψούν για κάτι και η Εκκλησία δεν είναι πλέον ελκυστική»
Όλα τα παραπάνω επομένως , οδήγησαν, σύμφωνα με τον Ιταλό εξορκιστή, σε μία τρομακτική αύξηση της δαιμονικής δραστηριότητας, κάτι που κατά τον ίδιο δεν φαίνεται να έχει σύντομα τελειωμό.
«Δεν πρόκειται για έναν ασαφή φόβο, αλλά για έναν πολύ συγκεκριμένο κίνδυνο».
Τελειώνοντας την παρέμβασή του, ο καθολικός εξορκιστής παρέθεσε ένα πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα για το πως η δαιμονική επιρροή αυξάνεται στις μέρες στις μικρότερες ηλικίες.
Ανέφερε ειδικότερα το «παιδικό βιβλίο των δαιμόνων», σε μία είδηση που το el.gr είχε μεταδώσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα:
(φωτο:unsplash)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Προβλημάτισε η εικόνα του Ζελένσκι: Δεν πάνε καλά τα πράγματα για το Ουκρανονάτο – Video
- Εκπρόσωπος ΝΔ: Να μην γίνει η κινητοποίηση των αγροτών, ταλαιπωρία των πολιτών
- Επικό ΒΙΝΤΕΟ: Αλλοδαπός βγαίνει από φορτηγό και «παγώνει» όταν ακούει για τη Ρωσία
- Βενιζέλος: «Οι μονοκομματικές κυβερνήσεις έχουν τελειώσει»
- Το μεγαλύτερο αεροπορικό ταξίδι στον κόσμο είναι γεγονός: Πτήση 29 ωρών από την Κίνα στην Αργεντινή
- Εκτός ελέγχου η βία ανηλίκων: Μαχαιρώθηκε από συμμαθήτριά της μέσα στο σχολείο!
- Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο υποκλίνεται στον Μάρτιν Σκορσέζε
- «Δεν θα πεθάνουμε για την Ουκρανία»: Γάλλοι φωνάζουν εδώ και τώρα για έξοδο από την Ε.Ε. – Video
- «Ecce Homo»: Το έργο του Μουνκάτσι από την “Τριλογία του Χριστού” έφτιαξαν μαθητές με 150.000 τουβλάκια LEGO, vid
- Με κάθε μέσο προσπαθούν να εγκαταλείψουν την Ουκρανία για να γλιτώσουν την επιστράτευση, vid









