Ο ισπανικός οίκος μόδας Loewe συνεχίζει τη συνεργασία του με την Ιαπωνίδα φωτογράφο Imano, εκδίδοντας σε περιορισμένα αντίτυπα το άλμπουμ για την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020.
Στον φακό της Imano, η Kaia Gerber, μέσα στη γαλήνη του Jardin de la Paix στο Maidon de l’UNESCO στο Παρίσι (ο κήπος σχεδιάστηκε το 1957 από τον Isamu Noguchi).
«Ο κήπος του Noguchi έχει τον ρόλο σκηνής του θεάτρου καμπούκι» σημειώνεται στην ανακοίνωση του οίκου. Σε αυτό το σκηνικό, η Gerber είναι ο «αφελής» ενώ η Imano -και το φωτογραφικό «αντίγραφό» της- είναι οι δύο «αχρείοι». Και οι δύο -ή, οι τρεις- φορούν κρεασιόν του Benjamin Bruno από την κολεξιόν. Ο κήπος, ένα καταφύγιο ηρεμίας μέσα στην παρισινή μητρόπολη, είναι το ιδανικό σκηνικό για τον φόρο τιμής στο καμπούκι που αποτίει η Ιαπωνίδα φωτογράφος. Όπως εξηγούν από τον Loewe, «με θεατρικά έργα που διαρκούν ολόκληρη μέρα και τα περίτεχνα κοστούμια του, το καμπούκι προσφέρεται επίσης και ως δραπέτευση από τον καθημερινό κόσμο».
Την παράδοση των άλμπουμ στον ισπανικό οίκο – σε 1.200 αντίτυπα, πάντα – εγκαινίασε το 2014 ο Jonathan Anderson και συνεργάστηκε σε κάποια από αυτά με την Imano. Σε προηγούμενα άλμπουμ, δίπλα στην Ιαπωνίδα φωτογράφο και το «είδωλό» της, φωτογραφήθηκαν οι Liya Kebede, Saskia de Brauw και Fei Fei Sun.
Βασίλης Τσεκούρας ΑΜΕ ΜΠΕ
photo:pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φάμελλος: Ζητούμε τον τερματισμό της επιχείρησης κατάληψης της Γάζας
- Την «αντί-Eurovision» φέρνουν οι Ρώσοι: «Κάποιοι θέλουν να ψηφίζουν άνδρες με γυναικεία φορέματα»
- Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Ευγένιο
- Πλεύρης: Η Κρήτη θα αποσυμφορηθεί τις επόμενες ημέρες
- Σε κάθειρξη 18,5 ετών καταδικάστηκε ένας Ρώσος για συνεργασία με “φιλοουκρανική” οργάνωση
- Έρχεται αποχώρηση-«βόμβα» από τη Eurovision λόγω Ισραήλ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
- Champs-Élysées – Παρίσι: Το 20% των ακινήτων της «ωραιότερης λεωφόρου του κόσμου» ανήκει στο Κατάρ
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
- Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο στο κόμμα της ΝΔ!
Κύρια Θέματα

















