όταν έβγαλανπενήντα ηλεκτρικά πατίνια, από τα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, στο κομμάτι της παλιάς παραλίας και συγκεκριμένα από το λιμάνι έως το Λευκό Πύργο.
Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, που επέβλεψε την όλη επιχείρηση, εκτιμά πως τουλάχιστον άλλα 30 – 50 πατίνια είναι πεταμένα στα νερά του Θερμαϊκού, στο κομμάτι από τον Λευκό Πύργο έως το Μέγαρο Μουσικής.
Όμως τα νερά είναι βαθιά και μία από τις δύο εταιρίες ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών στη Θεσσαλονίκη πρότεινε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο να προσλάβει δύτες, ώστε μέσα στις επόμενες ημέρες να στηθεί δεύτερη επιχείρηση ανέλκυσης.
«Τα πεταμένα πατίνια που βγάλαμε σήμερα από το νερό ήταν πενήντα και ξεπέρασαν τις αρχικές μας εκτιμήσεις. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μόνο σ’ ένα κομμάτι, αυτό του παλιού παραλιακού μετώπου. Πιστεύω ότι ο αριθμός θα διπλασιαστεί, καθώς δεν έχουμε ελέγξει καθόλου το τμήμα της Νέας Παραλίας» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Δημητριάδης.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα: «Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια και τη ναυσιπλοΐα»
- Με τη συμμετοχή 57 επιχειρήσεων και παραγωγικών φορέων αναχωρεί την Κυριακή η αποστολή του ΥΜΑΘ για Βελιγράδι
- Συνεργασία ΔΥΠΑ και ΟΟΣΑ – Νέα στρατηγική για την ενίσχυση της επανένταξης των πιο ευάλωτων ανέργων
- Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στο Κολωνάκι με λεία άνω των 200.000 ευρώ
- Γερμανία: Πυρά της τουρκικής κοινότητας κατά του Μερτς για τη δήλωσή του για τους μετανάστες
- Ο Πεζεσκιάν ευχαριστεί δημόσια την Ρωσία – Τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την κατάσταση;
- Σ. Φάμελλος: Τι ακριβώς θα καλύψουν με 40 ευρώ το μήνα μεικτά οι εργαζόμενοι, όταν έχουν ήδη έχουν χάσει πολύ περισσότερα από την ακρίβεια;
- Αυτά είναι τα 3 βασικότερα προβλήματα των πολιτών, σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
- Σε ριζική ανανέωση του στόλου οχημάτων του προχωρά ο δήμος Σαρωνικού
- Tην άμεση αποπληρωμή των οφειλών για το πρόγραμμα πρόληψης καρκίνου του μαστού ζητά ο ΙΣΑ









