όταν έβγαλανπενήντα ηλεκτρικά πατίνια, από τα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, στο κομμάτι της παλιάς παραλίας και συγκεκριμένα από το λιμάνι έως το Λευκό Πύργο.
Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, που επέβλεψε την όλη επιχείρηση, εκτιμά πως τουλάχιστον άλλα 30 – 50 πατίνια είναι πεταμένα στα νερά του Θερμαϊκού, στο κομμάτι από τον Λευκό Πύργο έως το Μέγαρο Μουσικής.
Όμως τα νερά είναι βαθιά και μία από τις δύο εταιρίες ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών στη Θεσσαλονίκη πρότεινε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο να προσλάβει δύτες, ώστε μέσα στις επόμενες ημέρες να στηθεί δεύτερη επιχείρηση ανέλκυσης.
«Τα πεταμένα πατίνια που βγάλαμε σήμερα από το νερό ήταν πενήντα και ξεπέρασαν τις αρχικές μας εκτιμήσεις. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μόνο σ’ ένα κομμάτι, αυτό του παλιού παραλιακού μετώπου. Πιστεύω ότι ο αριθμός θα διπλασιαστεί, καθώς δεν έχουμε ελέγξει καθόλου το τμήμα της Νέας Παραλίας» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Δημητριάδης.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο