Δυο τουρκικά F-16 που εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης πέταξαν για δεύτερη φορά σήμερα πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες στα 30.000 πόδια, στις 13:29 μ.μ. και 13:30 μ.μ., όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.
Τρία λεπτά αργότερα 2 τουρκικά F-16 που εισήλθαν στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης, επίσης, πέταξαν πάλι πάνω από τα δύο νησιά στα 30.000 πόδια.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πρόεδρος Λιβάνου: Οι σημερινές ισραηλινές επιθέσεις στα νότια της χώρας είναι προοίμιο χερσαίας εισβολής
- Γ. Κεφαλογιάννης για αντιπυρική περίοδο: Ο καθαρισμός οικοπέδων είναι ένα από τα βασικά εργαλεία πρόληψης
- Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν το λιμάνι της Μυτιλήνης – Μόνο με επιβάτες, χωρίς οχήματα αναχώρησε το «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ»
- Μεγάλη ανακάλυψη στο Λούξορ: 22 σαρκοφάγοι και 8 σφραγισμένοι πάπυροι κρύβουν μυστικά αιώνων
- Νεκροί 4 Καταριανοί στρατιώτες και 3 Τούρκοι σε δυστύχημα με ελικόπτερο στο Κατάρ
- Άγρια δολοφονία στην Καρδίτσα: 51χρονος τραγουδιστής βρέθηκε μαχαιρωμένος μέχρι θανάτου
- Διαρροή φυσικού αερίου σε περιοχή της Ρώμης – 70 κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, 2 ηλικιωμένοι τραυματίσθηκαν σοβαρά
- «Τιμή και δόξα στους ελευθέρους πολιορκημένους» – Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας Ζευς (vid, photo)
- Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται αυτή την στιγμή για την στρατηγική του Τραμπ
- Νέες απειλές από τους Φρουρούς της Επανάστασης: “Το Ιράν θα κλείσει τελείως τα Στενά του Ορμούζ αν…”









