Υπεγράφη σήμερα από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, η απόφαση με την οποία κατανέμεται το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ στα Πανεπιστήμια και στην ΑΣΠΑΙΤΕ, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων.
Όπως δήλωσε η Υπουργός: “Κάνουμε τις εξαγγελίες μας πράξη και εισάγουμε ήδη αντικειμενικά κριτήρια στην κατανομή της χρηματοδότησης σε τριτοβάθμια ιδρύματα της χώρας, διορθώνοντας στρεβλώσεις και πρακτικές του παρελθόντος.
Ζητήσαμε από τις διοικήσεις των ιδρυμάτων αναλυτικά, ενημερωμένα στοιχεία για τον αριθμό των φοιτητών, τα οποία δεν υπήρχαν καταγεγραμμένα. Βάσει του αριθμού των ενεργών προπτυχιακών φοιτητών, των μεταπτυχιακών φοιτητών και των υποψήφιων διδακτόρων έγινε η κατανομή στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας και στην ΑΣΠΑΙΤΕ πρόσθετης έκτακτης χρηματοδότησης 7 εκατομμυρίων ευρώ.”
photo:pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Χριστοδουλίδης από τη Θεσσαλονίκη: Η απελευθέρωση της Κύπρου η ύψιστη προτεραιότητά μας
- Άρση της βουλευτικής τους ασυλίας ζητούν Τσιάρας και Κεφαλογιάννης λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ
- Το λιμάνι Χορ Φακάν των ΗΑΕ δέχτηκε επίθεση – 4 τραυματίες
- Η Κίνα ζητά κατάπαυση πυρός και διαπραγματεύσεις για το Ιράν
- Τρεις άντρες στη Γλυφάδα απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Η ευφάνταστη τεχνική ενός σερίφη στις ΗΠΑ για να μαντρώσει κατσίκια – δραπέτες (Vid)
- Η Ζ. Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση υπό την καθοδήγηση Μητσοτάκη
- Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης άνδρα σε δύσβατο σημείο στο Αγρίνιο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στη Σάμο – Πέντε συλλήψεις
- Κυριάκος Πιερρακάκης: υπαρκτός ο κίνδυνος επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας









