Υπεγράφη σήμερα από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, η απόφαση με την οποία κατανέμεται το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ στα Πανεπιστήμια και στην ΑΣΠΑΙΤΕ, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων.
Όπως δήλωσε η Υπουργός: “Κάνουμε τις εξαγγελίες μας πράξη και εισάγουμε ήδη αντικειμενικά κριτήρια στην κατανομή της χρηματοδότησης σε τριτοβάθμια ιδρύματα της χώρας, διορθώνοντας στρεβλώσεις και πρακτικές του παρελθόντος.
Ζητήσαμε από τις διοικήσεις των ιδρυμάτων αναλυτικά, ενημερωμένα στοιχεία για τον αριθμό των φοιτητών, τα οποία δεν υπήρχαν καταγεγραμμένα. Βάσει του αριθμού των ενεργών προπτυχιακών φοιτητών, των μεταπτυχιακών φοιτητών και των υποψήφιων διδακτόρων έγινε η κατανομή στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας και στην ΑΣΠΑΙΤΕ πρόσθετης έκτακτης χρηματοδότησης 7 εκατομμυρίων ευρώ.”
photo:pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ: Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον φίλο της και υποστηρίζει πως τον «παγίδευσαν»
- Ο Πούτιν έκρουσε τον «κώδωνα» του κινδύνου σε όλους τους Ρώσους!
- Χήρα δολοφονημένου Δημάρχου στο Μεξικό, που ήταν κατά των καρτέλ ναρκωτικών, τον αντικαθιστά
- Δηλώσεις Σκρέκα για το μέλλον των ΕΛΤΑ και των επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Λατινοπούλου: «Κεντροαριστερός ο Μητσοτάκης – Μαύρη μέρα για τη Δύση η νίκη Μαμντάνι»
- Τραμπ: Αυτή η χώρα δεν θα έπρεπε να είναι στους G20
- Νυχτερινή επιδρομή ουκρανικών drones σε ρωσικό έδαφος – Ένας νεκρός
- Ξεκινά η 48ωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών
- Γάζα: Οι ΗΠΑ παρουσιάζουν σχέδιο ψηφίσματος για να υιοθετηθεί από τον ΟΗΕ το σχέδιο Τραμπ
- Πόρτο Ράφτη: Έπεσαν σοβάδες στα κεφάλια μαθητών μέσα σε σχολείο! Τι απαντούν οι τοπικές αρχές









