σχολιάζοντας την έκθεση του ΟΟΣΑ που ανακηρύσσει την Ελλάδα πρώτη στην αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων κατά τη διετία 2016-2016 ανάμεσα σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Αναλυτικά, ο κ. Βεσυρόπουλος αναφέρει στη δήλωσή του:
«Η έκθεση του ΟΟΣΑ αποτελεί κόλαφο για την Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, η οποία επέβαλε τους περισσότερους φόρους παγκοσμίως, τη διετία 2015-2016.
Η θλιβερή παγκόσμια πρωτιά της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της παράλογης φορολογικής πολιτικής που ακολουθεί ο κ. Τσίπρας. Η επιλογή της Κυβέρνησής του να επιβάλει εξοντωτικούς φόρους καθηλώνει την οικονομία σε ασθενική ανάπτυξη και οδηγεί στη φτωχοποίηση όλο και περισσότερους πολίτες. Και αυτό, μάλιστα, τη στιγμή που διεθνώς καταγράφεται η αντίστροφη τάση, δηλαδή της μείωσης των φορολογικών βαρών, τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους εργαζομένους.
Δυστυχώς, δεν πρόκειται για τη μόνη θλιβερή πρωτιά που καταγράφει η Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα. Το 2017 η χώρα μας αναδείχθηκε πρώτη, παγκοσμίως, στην μακρόχρονη ανεργία των νέων ανθρώπων, με το θηριώδες ποσοστό 73%.
Πιθανώς, ο επόμενος στόχος του κ. Τσίπρα να είναι να αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς. Η Ελλάδα, όμως, δεν αντέχει άλλο. Η Νέα Δημοκρατία θα βάλει τέλος σε αυτόν τον παραλογισμό των εξοντωτικών φορολογικών επιβαρύνσεων».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Eυλογιά των αιγοπροβάτων: Παρατείνονται έως τις 15/4 τα προληπτικά μέτρα στην Κρήτη
- Η Τουρκία συνεχίζει τις συνομιλίες για να σταματήσει η κλιμάκωση του πολέμου με το Ιράν
- Πιάστηκε συμμορία που έκλεβε από καταστήματα ηλεκτρονικών – Πώς δρούσε
- ΗΠΑ/Ιαπωνία – Κίνα: Ένα καθόλου ευχάριστο σενάριο
- Τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες της Γης από την αποστολή Artemis II δημοσίευσε η NASA
- Βουλή: Την Πέμπτη του Πάσχα η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το κράτος δικαίου
- Μέση Ανατολή: Σε αδιέξοδο κατέληξε η μεσολάβηση του Πακιστάν και άλλων χωρών, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7 του Τραμ
- Γ. Παναγόπουλος: Παρείχα κάθε στοιχείο – Ως πρόεδρος της ΓΣΕΕ συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου
- Οδηγίες για την Ασφάλεια των Τροφίμων στο Πασχαλινό Τραπέζι – Δείτε αναλυτικά









