Viral ΒΙΝΤΕΟ: Φάλαινα κάνει γκράντε εμφάνιση και τρυπά βάρκα ψαράδων!

Μια νεαρή μεγάπτερη φάλαινα χτύπησε ένα αλιευτικό σκάφος μήκους 10 μέτρων στα ανοικτά των ακτών του Λονγκ Άιλαντ το Σάββατο απόγευμα, 12 Οκτωβρίου 2026.

Η σύγκρουση συνέβη περίπου δύο μίλια δυτικά του Fire Island και έξω από το Moriches Inlet στην κομητεία Suffolk της Νέας Υόρκης.

Ο Στίβεν Χάιντ, ο πεθερός του, και ο ανιψιός του ψάρευαν όταν εντόπισαν μια ομάδα ψαριών και μια μεγάπτερη φάλαινα κοντά η οποία κυνηγούσε τα ίδια ψάρια!

Ο Χάιντ έσβησε τη μηχανή του σκάφους για να μην τραυματίσει το ζώο η προπέλα, αλλά η νεαρή φάλαινα αναδύθηκε και έπεσε στο πλάι του σκάφους.

Η πρόσκρουση άνοιξε μια τρύπα στη βάρκα και προκάλεσε μικρές ζημιές στο σκάφος ενώ η φάλαινα κολύμπησε μακριά χωρίς να φαίνεται τραυματισμένη.

Οι ειδικοί στη θάλασσα σημείωσαν ότι η φάλαινα δεν επιτίθετο στο σκάφος, αλλά μάλλον συγκρούστηκε κατά λάθος με το σκάφος ενώ κυνηγούσε κοπάδια ψαριών.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ-EPA-EFE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί