Ένα ζευγάρι παντρεύτηκε την Τρίτη σε μια καθολική εκκλησία που πλημμύρισε από νερά που έφταναν μέχρι τους γοφούς, καθώς οι σφοδρές βροχοπτώσεις πλήττουν μεγάλα τμήματα της χώρας εδώ και ένα μήνα.
Κρατώντας ένα μπουκέτο με λευκά άνθη και ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα με έξω τους ώμους, η Leian Lieza Galang μπήκε στα θολά καφέ νερά της πλημμύρας μέσα στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στην πόλη Hagonoy, βόρεια της Μανίλα, για να παντρευτεί τον Gilbert Chico.
«Η ενορία τους είχε συμβουλεύσει να αναβάλουν τον γάμο λόγω της άνοδος των υδάτων. Ήταν δική τους απόφαση να προχωρήσουν», δήλωσε ο Αλφόνσο στο AFP, προσθέτοντας ότι η εκκλησία ήταν εν μέρει κάτω από το νερό για σχεδόν ένα μήνα.
«Εφόσον ήθελαν να το ολοκληρώσουν, εμείς οι υπηρέτες της ενορίας κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να κάνουμε αυτή την ημέρα ξεχωριστή για αυτούς.»
«Αγαπιούνται. Τίποτα δεν θα μπορούσε να σταματήσει τον γάμο τους», είπε ο Αλφόνσο.
photo: pixabay









