Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 μ.μ., όταν ένα φορτηγό που μετέφερε τούβλα με προορισμό την Ασουνσιόν υπέστη βλάβη στα φρένα του και συγκρούστηκε με οχήματα που είχαν σταματήσει σε φανάρι.
Παρά την προσπάθεια του οδηγού να στρίψει το φορτηγό αριστερά για να αποφύγει τη σύγκρουση, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα τη σύγκρουσή του με τα τρία ακινητοποιημένα οχήματα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εκτός από τα τρία άτομα που έχασαν τη ζωή τους, τραυματίστηκαν άλλοι 10 επιβάτες των οχημάτων, μετέδωσε το Top Channel.
Η ταχύτητα του φορτηγού, χωρίς φρένα, ήταν τέτοια που φέρεται να σταμάτησε 80 μέτρα μετά την πρόσκρουση στα οχήματα. Το ατύχημα προκάλεσε επίσης πυρκαγιά και διακοπή ρεύματος στην περιοχή όπου συνέβη η τραγωδία.
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
photo: pixabay









