Δυναμώνει ο «άνεμος» κατά του Τραμπ

Αντέχει ακόμα, πάντως, ο Αμερικανός ηγέτης

Σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη όχθη του Ατλαντικού τα πράγματα στο εσωτερικό των ΗΠΑ λόγω της σύγκρουσης με το Ιράν δεν πάνε καλά για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πέραν των Δημοκρατικών υπάρχει γκρίνια και στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα σε σχέση με τους χειρισμούς του επικεφαλής του Λευκού Οίκου.

Μάλιστα δεν είναι μόνο οι φιλοδιεθνιστές Ρεπουμπλικάνοι που, για πολιτικούς λόγους, αντιμάχονται ούτως ή άλλως τον Αμερικανό πρόεδρο αλλά και το δεξιό στρατόπεδο.

Υπερτονίζονται από διάφορες «φωνές» καθημερινά συνέπειες στην οικονομία και την κοινωνία των ΗΠΑ, δείχνοντας ως αιτία τον πόλεμο που ξεκίνησαν οι ΗΠΑ στο Ιράν.

Μάλιστα, υπάρχει δυσαρέσκεια εντός αλλά και εκτός ΗΠΑ πως, λόγω της σύγκρουσης αυτής, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα το ζήτημα της Ουκρανίας, όπου στόχος των διεθνιστών είναι να μπορέσουν, εκτός όλων των άλλων στόχων που έχουν, να προκαλέσουν την μεγαλύτερη δυνατή φθορά στην Ρωσική Ομοσπονδία.

Μέχρι στιγμής, δεν το έχουν καταφέρει, όπως το φαντάζονταν, και η αμερικανική ανάμειξη εναντίον του Ιράν δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις επιδιώξεις τους, κάτι που αυξάνει την δυσφορία απέναντι στον Τραμπ.

Η μοναδική σταθερά του πολέμου στην Μέση Ανατολή, όπως και εκείνη της σύγκρουσης στην Ουκρανία, είναι η συνεχής καταπόνηση της παγκόσμιας οικονομίας, η οποία επιφέρει αλλαγές σε κράτη του πλανήτη και δη της Δύσης.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-AP POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί