Πρωτοβουλία της ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης για να ξεδιψάσουν τα αδέσποτα ζώα

Μπολ με δροσερό νερό για τα αδέσποτα ζώα, τοποθέτησαν μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Α’ Θεσσαλονίκης, σε περισσότερα από 100 σημεία σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Η πρωτοβουλία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, γεννήθηκε από την ανάγκη προστασίας των αδέσποτων ζώων κατά τη διάρκεια των ημερών με υψηλές θερμοκρασίες. Τα μπολ τοποθετήθηκαν σε πλατείες, πάρκα και πολυσύχναστα περάσματα, όπου καθημερινά κινούνται αδέσποτα ζώα που έχουν ανάγκη από πρόσβαση σε καθαρό νερό, ενώ οι εθελοντές της ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης, έχουν αναλάβει τη δέσμευση να τα ελέγχουν και να τα ανανεώνουν τακτικά.

Η συγκεκριμένη δράση κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας στόχο έχει να υπενθυμίσει ότι ο σεβασμός προς κάθε μορφή ζωής αποδεικνύεται μέσα από πράξεις. «Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας κρίνεται από τη συμπεριφορά της και απέναντι στα ζώα. Τα αδέσποτα της πόλης μας έχουν ανάγκη τη φροντίδα όλων μας. Με αυτή την κίνηση, θέλουμε όχι μόνο να προσφέρουμε μια ανάσα δροσιάς, αλλά και να στείλουμε ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης προς όλους τους συμπολίτες μας να πράξουν το ίδιο στις γειτονιές τους», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης δηλώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με ανάλογες κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η προσφορά δεν σταματά ποτέ.

Με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ/ photo:pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί