Η Κέιτ μάγεψε με τα κόκκινα στο Γουίμπλεντον: Σηκώθηκαν και την χειροκροτούσαν – vid, photo

Η πριγκίπισσα Κέιτ έλαμπε με ένα κομψό κόκκινο φόρεμα καθώς απένειμε στη Λίντα Νόσκοβα το τρόπαιο του Γουίμπλεντον.

Η 44χρονη Κέιτ έδειχνε εξαιρετικά κομψή στον τελικό του απλού γυναικών, όταν απένειμε στην 21χρονη Τσέχα το τρόπαιο μετά τη δύσκολη νίκη της.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έλαβε θερμά χειροκροτήματα καθώς ανέβηκε στο Κεντρικό Κορτ πριν παραδώσει το πολυπόθητο τρόπαιο Venus Rosewater μετά από μια συναρπαστική μάχη τριών σετ.

Η ένατη Νοσκόβα κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο σε Grand Slam, αφού νίκησε την συμπατριώτισσά της από την Τσεχία, Καρολίνα Μούτσοβα, με 6-2, 5-7, 6-3, σε έναν δραματικό τελικό.

Νωρίτερα, η Κέιτ έγινε δεκτή με ζητωκραυγές από το κατάμεστο πλήθος του Centre Court καθώς την χαιρετούσε από το Royal Box πριν καθίσει στη θέση της για τον τελικό.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ και ΕΔΩ

photo αρχική και εσωφύλλου: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί