Το βίντεο από την Κίνα που κάνει τις παλάμες να ιδρώνουν – Η τολμηρή ανάβαση πεζοπόρου σε κάθετο βράχο (VID)

Ένα εντυπωσιακό αλλά και ακραίο βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα έχει τραβήξει την προσοχή εκατομμυρίων χρηστών, καταγράφοντας έναν πεζοπόρο να ανεβαίνει μια εξαιρετικά απότομη πέτρινη σκάλα στο όρος Danxia της Κίνας.

Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα X, ένας άνδρας με πορτοκαλί μπλούζα φαίνεται να κινείται προσεκτικά πάνω σε στενά, χειροποίητα σκαλοπάτια λαξευμένα απευθείας στον βράχο. Για να διατηρεί την ισορροπία του, κρατά ένα μακρύ οριζόντιο κοντάρι, καθώς δίπλα του ανοίγονται κάθετοι γκρεμοί που προκαλούν ίλιγγο.

Το όρος Danxia είναι γνωστό παγκοσμίως για τους εντυπωσιακούς γεωλογικούς σχηματισμούς του, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από στρωματοποιημένους ψαμμιτικούς βράχους, βαθιά φαράγγια και επιβλητικές κορυφές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί