Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Κέιτι Πέρι και Τζάστιν Τριντό ως…ζευγάρι στο κόκκινο χαλί, vid

Το ζευγάρι... πόζαρε μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας συναυλίας της Πέρι «Katy Perry: The Lifetimes Tour - Live from Paris» τη Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Η Κέιτι Πέρι και ο Τζάστιν Τριντό έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Τραϊμπέκα τη Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Ο 54χρονος πρώην πρωθυπουργός του Καναδά συνόδευσε την 41χρονη ποπ σταρ στην πρεμιέρα της ταινίας συναυλίας της Katy Perry: The Lifetimes Tour – Live from Paris στο φεστιβάλ κινηματογράφου. ς, ενώ ο Τριντό διατήρησε τον κλασικό χαρακτήρα φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και ένα κομψό λευκό πουκάμισο.


Το ζευγάρι είχε εμφανιστεί προηγουμένως στην εκδήλωση Beef Season 2 Montecito Tastemaker τον Απρίλιο, όπου πόζαραν για μια φωτογραφία με τον 61χρονο επικεφαλής του Netflix, Τεντ Σαράντος, και τη 58χρονη σύζυγό του, Νικόλ Άβαντ, κατά τη διάρκεια της γεμάτης αστέρια συγκέντρωσης, στην οποία συμμετείχαν επίσης άτομα όπως ο πρίγκιπας Χάρι , η Μέγκαν Μαρκλ , ο Τσαρλς Μέλτον και η Κάρεϊ Μάλιγκαν .

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί