Viral ΒΙΝΤΕΟ: Οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας έφτασαν στο γήπεδο με…άλογα!

Οι οπαδοί της FC Ordabasy, με έδρα το Shymkent, στο Καζακστάν έστησαν ένα θέαμα ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την FC Aktobe, φτάνοντας καβάλα σε άλογα και μετατρέποντας μια συνηθισμένη αγωνιστική σε πραγματικό θέαμα.

Το Kursiv LifeStyle εξέτασε πώς οι οπαδοί διασκέδασαν τους κατοίκους και τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι οπαδοί της Ακτόμπε είναι γνωστοί για την ισχυρή υποστήριξη που προσφέρουν στους εκτός έδρας αγώνες και συγκαταλέγονται στις πιο ενεργές ομάδες οπαδών στο Καζακστάν. Απαντώντας στους φιλοξενούμενους οπαδούς, οι οπαδοί της ομάδας του Σιμκέντ έδωσαν τη δική τους παράσταση, επιδεικνύοντας το μοναδικό τους ταλέντο.

Εικόνες με ιππείς να φορούν παραδοσιακές στολές με σύμβολα του συλλόγου εξαπλώθηκαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι οπαδοί άναψαν πυρσούς με τα χρώματα του συλλόγου και δημιούργησαν εντυπωσιακά γραφικά καθώς προσέγγιζαν το στάδιο.

Εκατοντάδες οπαδοί κρατώντας κασκόλ και σημαίες με το σήμα του Ordabasy κατευθύνθηκαν προς το στάδιο Kazhimukan Munaitpasov. Οι χρήστες στα σχόλια συνέκριναν την ατμόσφαιρα στο Shymkent με την υποστήριξη που παρατηρείται σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αναφερόμενοι στην πόλη ως πρωτεύουσα του ποδοσφαίρου.

«Το Σιμκέντ είναι η πρωτεύουσα του ποδοσφαίρου»

«Αυτή είναι η πρώτη λέσχη οπαδών στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ του Καζακστάν που κάνει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι σε άλλο επίπεδο», έγραψαν οι χρήστες.

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EFE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί