Έπος: Σερβιτόροι της “χάλασαν” την έκπληξη για τον αρραβώνα…πριν της γίνει πρόταση γάμου! vid

Εργαζόμενοι κρουαζιερόπλοιου χάλασαν κατά λάθος αρραβώνα ζευγαριο πριν κάνει πρόταση γάμου άντρας στην κοπέλα του...

Ο απροσδόκητος αρραβώνας ενός ζευγαριού σε κρουαζιερόπλοιο πήγε στραβά όταν το προσωπικό χάλασε τη μεγάλη αποκάλυψη πριν από την πρόταση γάμου.

«Νομίζω ότι το προσωπικό σερβιρίσματος προσπαθούσε να το κάνει ξεχωριστό, αλλά ο Γκάρι σίγουρα εξεπλάγη», δήλωσε η Αμάντα στο πρακτορείο ειδήσεων SWNS για το τραγούδι και το κομμάτι κέικ βανίλιας με ένα κερί που έφεραν οι σερβιτόροι.

Μια απροσδόκητη πρόταση γάμου “ναυάγησε” όταν το προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου άρχισε να τραγουδάει στο τραπέζι του ζευγαριού πριν καν γίνει η πρόταση γάμου. Η 46χρονη Amanda Bratton απολάμβανε το δείπνο της με τον φίλο της στο πλοίο όταν σοκαρίστηκε όταν άκουσε έναν σερβιτόρο να της φωνάζει «χρόνια πολλά για τους αρραβώνες» – μπροστά σε όλο το εστιατόριο.

Ο σύντροφος της Amanda, ο 43χρονος Gary, είχε αγοράσει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων από τον κοσμηματοπώλη του πλοίου και περίμενε να παραδοθεί διακριτικά στο τραπέζι πριν της ζητήσει το χέρι του σε γάμο.

Αφού οι σερβιτόροι τελείωσαν αμήχανα το τραγούδι, ο Γκάρι άλλαξε τα σχέδιά του και έκανε αμέσως πρόταση γάμου στην Αμάντα. Εκείνη είπε ναι.

«Αντί να είναι ξεχωριστό και ρομαντικό, ήταν χαοτικό και εντελώς λάθος», είπε η Αμάντα. «Ήμουν τόσο μπερδεμένη και δεν μπορούσα παρά να γελάσω».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί