Τρία ελάφια επιπλέουν στον ποταμό Ντιτρόιτ πάνω στον πάγο σε viral βίντεο!

Τρία ελάφια που είχαν ξεμείνει πάνω σε ένα πλωτό κομμάτι πάγου στη μέση του ποταμού Ντιτρόιτ τη Δευτέρα, τράβηξαν τα βλέμματα κατά μήκος της προκυμαίας του Ουίνδσορ, καθώς περίεργοι θεατές παρακολουθούσαν το ταξίδι τους για ώρες.

Μέχρι τα μέσα του απογεύματος τα ζώα εντοπίστηκαν να περνούν μπροστά από το κέντρο της πόλης του Ουίνδσορ στο Οντάριο του Καναδά, ενώ ένα πλήθος από περίεργους θεατές τα ακολουθούσε στο ταξίδι τους.

«Τα ελάφια είναι εξαιρετικοί κολυμβητές», πρόσθεσε ένας σχολιαστής. «Τα βλέπω να κολυμπούν από το νησί Μπόμπλο μέχρι την ακτογραμμή του Άμχερστμπουργκ πού και πού. Θα είναι μια χαρά».

Οι ειδικοί στην άγρια ​​ζωή συμβούλευαν το κοινό ότι δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά, δεδομένων των μεγάλων κομματιών πάγου που επιπλέουν κατά μήκος του ισχυρού ρεύματος του ποταμού, προσθέτοντας ότι τα ελάφια είναι δυνατοί κολυμβητές.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί