Ειδικότερα, θα πιστωθούν αποζημιώσεις ύψους 18,3 εκατ. ευρώ σε 8.480 παραγωγούς, των οποίων οι καλλιέργειες υπέστησαν ζημιές εντός του 2025.
Παράλληλα, για ζημιές που εντάσσονται σε προγράμματα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων, θα πληρωθεί ποσό 387.000 ευρώ σε 168 δικαιούχους.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκ στην Ινδία: Διασώθηκε ηλικιωμένος γιατρός που ζούσε μόνος – Δεν είχε αλλάξει ρούχα επί 18 μήνες (Vid)
- Έρευνα της ΕΛΑΣ στις φυλακές Δομοκού – Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί
- Μητσοτάκης από Έβρο: «Συμφωνήσαμε με τη Βουλγαρία, για ένα “παράθυρο” μιας 4ετίας, με εγγυημένες ποσότητες νερού όσον αφορά στο πότισμα»
- Ο Όρμπαν ανακοινώνει «άσχημα νέα» για την Ευρώπη: «Αυτό αποφάσισαν χθες»
- Η κυβέρνηση Τραμπ μήνυσε τη δημοκρατική κυβερνήτη του Νιού Τζέρσεϊ
- «Ματωμένο Φεγγάρι»: Έρχεται η τελευταία ολική έκλειψη σελήνης πριν την Πρωτοχρονιά του 2029, vid
- Συνελήφθη οδηγός ταξί επειδή χρέωνε κατ΄ εξακολούθηση διπλή ταρίφα
- Η Φον ντερ Λάιεν τώρα και… «βασίλισσα του καρναβαλιού», vid
- Ηράκλειο: Στο δικαστικό Μέγαρο για να απολογηθεί, κατηγορούμενος για το αιματηρό επεισόδιο στα Βορίζια
- ΗΠΑ: Καμπανάκι για τις καρδιαγγειακές παθήσεις – 6 στις 10 γυναίκες προβλέπεται να πάσχουν από αυτές ως το 2050!









