«Είναι πράγματα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε»: Υπόσχονται αποκαλύψεις στις ΗΠΑ σχετικά με τα UFO, vid

Συντηρούν επίτηδες το θέμα στην επικαιρότητα.

Η βουλευτής των Ρεπουμπλικάνων, Άννα Παουλίνα Λούνα, ανακοίνωσε στο Fox News πως πρόκειται να συναντηθεί με το FBI και το Υπουργείο Πολέμου τη νέα εβδομάδα προκειμένου να πιέσει για την δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από UFO.

«Θα μοιραστώ με τον αμερικανικό λαό πληροφορίες που θα μας δώσει απευθείας το FBI. Δεν λέω στους ανθρώπους τι να πιστέψουν, αλλά κάποια πράγματα είναι σίγουρα δύσκολο να εξηγηθούν», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η Ομάδα Εργασίας (Task Force) για την Αποχαρακτηρισμό Ομοσπονδιακών Μυστικών «θα διασφαλίσει ότι η Διαταγή Αποχαρακτηρισμού του Προέδρου Τραμπ θα τηρηθεί πλήρως».

Το αίτημα της Αμερικανίδας πολιτικού έρχεται λίγες ημέρες μετά τη «βόμβα» Τραμπ για τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ) και τη διαταγή που δεσμεύτηκε να δώσει προκειμένου να βγουν στη δημοσιότητα απόρρητα -μέχρι σήμερα- ντοκουμέντα.

Θυμίζουμε τι είχε γράψει στο Truth Social ο Ντόναλντ Τραμπ:

«Λαμβανομένου υπόψη του τρομερού ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε, θα δώσω διαταγή στον υπουργό Πολέμου και σε όλα τα άλλα αρμόδια υπουργεία και τις υπηρεσίες να αρχίσουν διαδικασία εντοπισμού και δημοσιοποίησης κυβερνητικών αρχείων που σχετίζονται με την εξωγήινη ζωή, τα άγνωστα εναέρια φαινόμενα και τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα».

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί