Η Ελίζαμπεθ Τσόμκο (Elizabeth Chomko) υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Την παραγωγή έχει αναλάβει η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Φαινόλα Ντουάιερ (Finola Dwyer), μαζί με την Fifth Season. Σύμφωνα με το Deadline, η εταιρεία 193 έχει αναλάβει τις πωλήσεις του φιλμ στην Ευρωπαϊκή Αγορά Κινηματογράφου στο Βερολίνο.
Το «Hello & Paris» περιγράφεται ως μια παραγωγή στο ύφος των κλασικών επιτυχιών «Sleepless in Seattle», «When Harry Met Sally» και «You’ve Got Mail». Όπως αναφέρεται στη σύνοψη, «μετά από μια επεισοδιακή πρώτη συνάντηση στο Παρίσι, μια δυναμική, ανεξάρτητη αρχιτέκτονας και ένας επιτυχημένος συγγραφέας που βρίσκεται σε κρίση, ξεκινούν μια σπιρτόζικη, υπερατλαντική επικοινωνία με θέμα τα βιβλία και τις συνταγές μαγειρικής, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ότι το μόνο πράγμα που είναι πιο δύσκολο από το να είσαι μόνος, είναι να επιλέξεις να μην είσαι».
«Περισσότερο από ποτέ, πιστεύω ότι έχουμε ανάγκη από ιστορίες που μας φέρνουν κοντά και το «Hello & Paris» κάνει αυτό ακριβώς. Η ταλαντούχα σκηνοθέτις Ελίζαμπεθ Τσόμκο δημιούργησε μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» δήλωσε ο Πάτρικ Βάκσμπεργκερ (Patrick Wachsberger), πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της 193.
«Με το ασύγκριτο δίδυμο των Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αυτή η ταινία θυμίζει τα διαχρονικά κλασικά έργα που γνωρίζουμε και λατρεύουμε, αλλά με μια φρέσκια ανατροπή — και μια απολαυστική δόση μαγειρικής πανδαισίας» συμπλήρωσε.
Το «Hello & Paris» είναι το πρώτο έργο της Χάντσον μετά την υποψηφιότητά της για Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία «Song Sung Blue» σε σκηνοθεσία Κρεγκ Μπρούερ (Craig Brewer) και με συμπρωταγωνιστή τον Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman).
Στέλλα Αλεβιζοπούλου -ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ-EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ηράκλειο: Εξιχνιάσθηκαν ακόμη τρεις περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένων
- Ποια έρημος στην Ινδία ονομάζεται “Μικρή Σαχάρα” και γιατί;
- Έφυγαν τα τρακτέρ από την Αθήνα – Κανονικά η κίνηση στους δρόμους
- Ηράκλειο: Ακρωτηριάστηκε η 52χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από νταλίκα
- Υπέρ μιας προγραμματικής συμφωνίας με στόχο την εναλλακτική πρόταση προοδευτικής διακυβέρνησης τάχθηκε ο Χ. Δούκας
- ΚΥΑ για στεγαστική συνδρομή στους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου
- Αλ. Σδούκου: Υλοποιούνται τα μέτρα για τους αγρότες – Έως το τέλος του μήνα η ρύθμιση για το πετρέλαιο στην αντλία
- Η Φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε την αρχή μίας… ακόμα πιο «Νέας Τάξης Πραγμάτων» – Vid
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ημερίδα στις 26/2, για τα ευρήματα της έρευνας στις τραπεζικές καταθέσεις
- Ζαχάροβα: Ο κόσμος κανονικά πρέπει να ζητήσει τη σύλληψη του Ζελένσκι
Κύρια Θέματα









