Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι, ωστόσο η κατάστασή του δεν κρίνεται τέτοια που να απαιτεί νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Νοσηλεύεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στη Νευροχειρουργική Κλινική, με τους θεράποντες ιατρούς να βρίσκονται σε εγρήγορση.
Ο δεύτερος τραυματίας από το ίδιο τροχαίο που νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου, ηλικίας 28 ετών, είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να λάβει εξιτήριο.
Στο μεταξύ, σε σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα ο τρίτος τραυματίας οπαδός του ΠΑΟΚ. Είναι αιμοδυναμικά σταθερός και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί θα του μειώνουν σταδιακά την καταστολή σήμερα ώστε να ελέγξουν εντός της ημέρας τη νευρολογική του κατάσταση.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ αρχείου: Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνεχίζεται η έρευνα για τη φονική έκρηξη στα Τρίκαλα – Τι εξετάζουν οι αρχές
- Μητσοτάκης: Η Κρήτη θωρακίζεται με έργα υποδομής – Το 2028 θα λειτουργήσει το νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου
- Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής – Οι συμπαίκτες του τον έβαλαν να σκοράρει το «τελευταίο γκολ» από το φέρετρο, vid
- Ο Ερντογάν πρότεινε στον Ιρανό πρόεδρο να διαδραματίσει η Τουρκία ρόλο «μεσολαβητή» μεταξύ Ουάσινγκτον-Τεχεράνης
- Ίος: Η «βασίλισσα των εναλλαγών και των αντιθέσεων», ένα από τα πιο ιδιαίτερα μέρη σε Ελλάδα και Ευρώπη για το 2026
- Μιχαηλίδου για στεγαστικό: «Όσα περισσότερα σπίτια στην αγορά τόσο θα πέφτουν συνολικά και οι τιμές»
- Ισραήλ: Αμερικανικό αντιτορπιλικό φέρεται να κατέπλευσε στο λιμάνι Εϊλάτ
- Ανοιχτό το οδικό δίκτυο στον Έβρο – Στο Σουφλί οι περισσότερες ζημιές από τη χθεσινή βροχόπτωση
- Αισιόδοξος ο κ. Φορτούνης, χειρουργός στο Παπαγεωργίου, για τον 20χρονο φίλαθλο του ΠΑΟΚ
- Σοκ στις Σέρρες: Βίασε την 78χρονη θεία του που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα









