Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι, οι οποίοι έκαναν τηλεφωνική φάρσα για τοποθέτηση βόμβας σε σχολείο στο Ίλιον. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική κλήση σε σχολική μονάδα στο Ίλιον, κατά την οποία άγνωστοι ανέφεραν την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.
Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιλίου, με τη συνδρομή άλλων αστυνομικών, μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών και διενήργησαν ενδελεχή έλεγχο σε όλους τους χώρους, χωρίς να εντοπιστεί ύποπτο αντικείμενο.
Στη συνέχεια, όπως επισημαίνεται από την Αστυνομία, κατόπιν αξιοποίησης και διασταύρωσης πληροφοριών σε συνεργασία με τη διοίκηση της σχολικής μονάδας, προέκυψε ότι η επίμαχη τηλεφωνική κλήση είχε πραγματοποιηθεί από δύο ανήλικους μαθητές, που χρησιμοποίησαν την τηλεφωνική σύνδεση συμμαθήτριάς τους.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi / motionteam)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Νότια Αφρική “ρίχνει άκυρο” στη «Μελάνια» – Γιατί αποσύρθηκε το ντοκιμαντέρ πριν καν προβληθεί
- Ντόναλντ Τραμπ: Η Χαμάς “φαίνεται ότι θα αφοπλιστεί”
- ΗΠΑ: Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το όνομα του επόμενου επικεφαλής της Fed
- Συνεχίζονται οι όχι και τόσο καλές ειδήσεις για τον Ζελένσκι! Τι δήλωσε ο ΥΠΕΞ του Λουξεμβούργου
- Ράγισαν καρδιές: Για τελευταία φορά στην Τούμπα τα 7 “αετόπουλα” – Δείτε βίντεο και εικόνες
- Συρία: Επαρχία απαγορεύει το μακιγιάζ στις γυναίκες που εργάζονται σε δημόσιες υπηρεσίες – Οργή στα social media
- Κίνδυνος για 18.000 επιχειρήσεις από τις 12 Φεβρουαρίου να μην εκδίδουν νόμιμα τιμολόγια
- Το Ιράν πρέπει να είναι έτοιμο «για τον πόλεμο», σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της χώρας
- Άδ. Γεωργιάδης: Σε καλή κλινική κατάσταση οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ που νοσηλεύονται στο Παπαγεωργίου
- ΕΛΑΣ: Απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο των Ιμίων









