Σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με αφορμή τα όσα τραγικά έγιναν στη Ρουμανία. Βαν στο οποίο επέβαιναν φίλοι του ΠΑΟΚ που πήγαιναν στη Γαλλία για το παιχνίδι με τη Λιόν (Πέμπτη 29/1, 22:00), για την 8η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League, συγκρούστηκε με βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα το θάνατο επτά εξ αυτών ενώ άλλοι τρεις έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο της πόλης Τιμισοάρα.
Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης προς τις οικογένειες των θυμάτων αλλά και σε όλη την «ασπρόμαυρη» οικογένεια, λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα gsp.ro:
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη οικογένεια που τώρα πενθεί. Πρόκειται για μία τραγωδία, μία μεγάλη τραγωδία. Ίσως στη Ρουμανία να υπήρχε τέτοια αντιμετώπιση, αλλά για τον ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Όλοι όσοι υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ θεωρούν πως είναι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω με λέξεις. Λυπάμαι πάρα πολύ για όσα περνούν οι οικογένειες των θυμάτων αυτή τη στιγμή. Η καρδιά μου είναι μαζί τους. Μιλάμε για νέα παιδιά, είναι κρίμα αυτό που συνέβη. Τραγωδίες συμβαίνουν, η ιστορία είναι γεμάτη από τέτοιες. Όλοι πρέπει να αντλήσουμε δύναμη και να προχωρήσουμε μπροστά, αλλά και να υποστηρίξουμε τις οικογένειες με κάθε τρόπο. Πρέπει να νιώσουν πως είμαστε δίπλα τους, να τους βοηθήσουμε ώστε να προχωρήσουν».
Μάλιστα, τόσο ο Λουτσέσκου όσο και άλλα στελέχη από το προπονητικό και διοικητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, όπως και το αγωνιστικό τμήμα, θα μεταβούν στην Τούμπα για να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη των θυμάτων ενώ από το μεσημέρι οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo αρχείου Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ασύλληπτο! Έκοψε το πόδι του για να μπει στην Ιατρική – Όταν η εμμονή γίνεται επικίνδυνη, vid
- “Αδέλφια ζείτε”: Σπαρακτικές στιγμές στην Τούμπα – Φίλαθλοι, Λουτσέσκου και Βεϊρίνια στο σημείο, vid
- Συλλυπητήρια Γ. Βρούτση για το πολύνεκρο δυστύχημα με φίλους του ΠΑΟΚ: “Ο ελληνικός αθλητισμός πενθεί”
- Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ: «Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όσους δοκιμάζονται από αυτή τη βαριά απώλεια»
- Μ. Χρυσοχοΐδης: Πρώτος μας στόχος και για το 2026 είναι η μείωση της μεσαίας εγκληματικότητας
- Έτος Μότσαρτ: Το 2026 είναι αφιερωμένο στη μεγαλύτερη μουσική ιδιοφυΐα όλων των εποχών
- Ζάκυνθος: Σεισμός 4,7 Ρίχτερ νοτιοδυτικά του νησιού
- Θα «γεννηθεί» κάτι καινούριο; Η παγκόσμια αντιπαράθεση για τον ΟΗΕ έχει ξεκινήσει
- Ο Σωκράτης Φάμελλος για τον θάνατο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- ΠΑΟΚ: Σταθερή η κατάσταση των τραυματιών από το τροχαίο της Ρουμανίας









