Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου έχουν ήδη ταυτοποιηθεί κάποια άτομα που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη κινητοποίηση και έχει ενημερωθεί σχετικά η αρμόδια Εισαγγελία.
Η κυρία Δημογλίδου, σχολιάζοντας το περιστατικό στην ΕΡΤnews, τόνισε ότι ήταν από τις πιο επικίνδυνες ενέργειες που έχει σημειωθεί σε όλη τη διάρκεια αυτών των αγροτικών κινητοποιήσεων καθώς -όπως είπε- υπήρχε κίνδυνος τόσο για τους διερχόμενους οδηγούς όσο και για τους ίδιους τους αγρότες.
Παράλληλα η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ επισήμανε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει αγροτικό μπλόκο και ότι οι συγκεκριμένοι αγρότες ήθελαν να διακόψουν την κυκλοφορία και στην τελευταία παρακάμψη που εξέτρεπε η ΕΛΑΣ τα οχήματα.
Επιπρόσθετα σημείωσε ότι οι αγρότες έσπασαν με τα οχήματα τους τα διαχωριστικά και εισήλθαν στον αυτοκινητόδρομο χωρίς να ενημερώσουν την Αστυνομία.
Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας η κυρία Δημογλίδου τόνισε ότι σε κανένα σημείο της χώρας δεν έχει διακοπεί οριστικά η κυκλοφορία καθώς παντού υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές, αν και -όπως τόνισε- σε μερικές από αυτές η κίνηση γίνεται με δυσκολία, ειδικά για τα βαρέα οχήματα.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ αρχείου: Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι έπληξε ισραηλινές στρατιωτικές βάσεις
- «Να είστε σε εγρήγορση»: Καλούν τους πολίτες στην Κύπρο να είναι σε ετοιμότητα – Θα τους αποσταλεί SMS, vid
- Καύσιμα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην αγορά – Πού εντοπίστηκαν αποκλίσεις στις τιμές
- Η Γερμανία δεν σχεδιάζει προς το παρόν να στείλει στρατιωτική υποστήριξη στην Κύπρο
- Επεκτείνεται διαρκώς ο πόλεμος: Οι Ιρανοί επιτέθηκαν κατά του ιρακινού Κουρδιστάν
- Πολεμικό θρίλερ και στον Ινδικό Ωκεανό: Η στιγμή που οι Αμερικανοί χτυπούν ιρανική φρεγάτα – Vid
- Για πιθανή έκδοση του ψηφιακού ευρώ το 2029 μιλάει ο Πιερρακάκης
- Βία δίχως τέλος – Επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο έξω από σχολείο στον Αγ. Παντελεήμονα
- Τρομερά κύματα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη – Βαρύς ο φόρος αίματος για τους Ιρανούς, vid
- Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα ως υπόπτους για διενέργεια κατασκοπείας για λογαριασμό της Κίνας









