Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, απείλησε το βράδυ της Πέμπτης να λάβει αυστηρά μέτρα κατά του Ιράν εάν οι αρχές του «αρχίσουν να σκοτώνουν ανθρώπους».
Θυμίζουμε πως δήθεν… αυθόρμητες διαδηλώσεις συνοδευόμενες από βίαια επεισόδια έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες πόλεις σε πολλές πόλεις του Ιράν.
«Τους έχω ενημερώσει ότι αν αρχίσουν να σκοτώνουν ανθρώπους, κάτι που τείνουν να κάνουν κατά τη διάρκεια των ταραχών τους – έχουν πολλές ταραχές – αν το κάνουν, θα τους χτυπήσουμε πολύ σκληρά», δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε αμερικανικό συντηρητικό μέσο.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και οι επίσημες ανακοινώσεις ανέφεραν ότι τουλάχιστον 21 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των δυνάμεων ασφαλείας, έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των ταραχών στα τέλη Δεκεμβρίου.
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo









