Ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν σήμερα τουλάχιστον τρεις Παλαιστινίους σε χωριστά επεισόδια στην πόλη Χαν Γιούνις στο νότιο τμήμα της λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσαν τοπικές υγειονομικές αρχές.
Από ιατρικές πηγές έγινε γνωστό ότι στους νεκρούς περιλαμβάνεται ένα 15χρονο αγόρι, ένας ψαράς, ο οποίος σκοτώθηκε έξω από τις περιοχές που εξακολουθεί να κατέχει το Ισραήλ στο θύλακα, και ένας τρίτος άνδρας, ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ανατολικά της πόλης σε περιοχές που εξακολουθούν να ελέγχονται από το Ισραήλ.
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής τις πληροφορίες αυτές.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας, 420 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί αφότου άρχισε η κατάπαυση του πυρός, ενώ μαχητές έχουν σκοτώσει τρεις ισραηλινούς στρατιώτες.
Το Ισραήλ και η Χαμάς ανταλλάσσουν κατηγορίες για παραβιάσεις της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός που συνήφθη με τη μεσολάβηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA -EPA)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πετρέλαιο: Άνοδο άνω του 10% σημειώνει η τιμή του αμερικανικού αργού
- Ακάθεκτοι οι Ρώσοι: Αυτό αποφάσισαν για την Κούβα, vid
- Μακρόν σε Τραμπ: «Όταν είμαστε σοβαροί δεν λέμε κάθε μέρα το αντίθετο από αυτό που είπαμε την προηγουμένη»
- Μ. Ανατολή: Τηλεδιάσκεψη 35 χωρών για το Στενό του Ορμούζ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχεται νέα δικογραφία για δύο εν ενεργεία βουλευτές
- Τροποποιήσεις στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια – Σε ισχύ απαγορευτικά σε Ραφήνα και Λαύριο
- Σαμαράς σε Μητσοτάκη: «Έχει ερευνήσει κάποια υπηρεσία γιατί παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου;»
- Χαρακόπουλος: Οι χριστιανοί βιώνουν καθεστώς τρόμου στη Μέση Ανατολή
- Όταν η φύση σταματά τον χρόνο: Η ιστορία πίσω από τα πιο “παράξενα” δέντρα της Γης (Vid)
- Πώς σχολίασε ο πρεσβευτής του Ιράν στην ΔΟΑΕ τις επιθέσεις κατά του πυρηνικού σταθμού του Μπουσέρ









