Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει κάποια απόφαση για την νέα χρονιά στο Mar-a-Lago της Φλόριντα, απάντησε: «Ειρήνη. Ειρήνη επί γης».
Η δεξιά τάξη πραγμάτων θέλει, στην παρούσα φάση και προφανώς για το 2026, παγκόσμια ειρήνη, καθώς χτίζει ένα σύστημα, στο οποίο χώρες στην σφαίρα επιρροής της μαζί με τους συμμάχους τους συνάπτουν χρυσοφόρες συμφωνίες προσφέροντας μεν μια κοινωνία ψηφιακού ελέγχου των πολιτών, όπως και η διεθνιστική Ευρώπη, ωστόσο όχι με φτώχεια αλλά με πλούτο.
Σε αυτή την κατεύθυνση ο επικεφαλής του Λευκού Οίκου ζήτησε «ειρήνη επί γης».
Μάλιστα μεγάλος στόχος αυτή την στιγμή είναι η συνεργασία Ρωσίας και ΗΠΑ, ώστε να δημιουργηθεί ένας αντιδιεθνιστικός άξονας Αμερικής-Ευρασίας έχοντας στην μέση την διεθνιστική Ευρώπη, την οποία σκοπεύει ενδεχομένως να «συντρίψει» πολιτικά και οικονομικά, προκειμένου η δεξιά τάξη πραγμάτων να πάρει τον έλεγχο και στην Γηραιά Ήπειρο, αναγκάζοντας του διεθνιστές πολιτικούς σε αναγνώριση ήττας.
Το τι θα γίνει, θα φανεί.
Πάντως οι μηχανές των δεξιών δουλεύουν για τα καλά. Πώς θα αντιδράσουν οι διεθνιστές της ΕΕ και του ΝΑΤΟ;
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-ANP
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι ισραηλινές αρχές θα απαγορεύσουν την πρόσβαση στη Γάζα σε 37 ΜΚΟ
- Δοξολογία για το νέο έτος στη Μητρόπολη με παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας
- Έξαλλοι οι θαυμαστές του Stranger Things! “Κράσαρε” το Netflix στο τελευταίο επεισόδιο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Με λόγια του αρχαίου λυρικού ποιητή Σιμωνίδη του Κείου οι ευχές για “Καλή Χρονιά”
- Άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί! Σοκαριστικός ο απολογισμός του χτυπήματος εναντίον της Χερσώνας
- Μ. Θεμιστοκλέους: “Δεν είχα σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική, όμως η μεγάλη αλλαγή έγινε στον COVID”
- Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης: Εκατό αντικείμενα αποκτούν φωνή και αφηγούνται το παρελθόν
- Το τρυφερό φιλί του Κώστα Καραμανλή στη Νατάσα Παζαΐτη και οι ευχές για “Καλή Χρονιά”
- ΥΠΠΟ: Νέο δίκτυο διαδρομών περιήγησης για επισκέπτες και ΑμεΑ στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης
- ΗΠΑ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι βύθισε τρία πλοία που μετέφεραν ναρκωτικά









