«Μεγάλωσα με τον Κιάνου»: Ο Τομ Κρουζ αποθεώνει τον Κιάνου Ριβς και αποκαλύπτει

Ο Τομ Κρουζ επαινεί τον Κιάνου Ριβς, αποκαλύπτοντας ότι τηλεφωνεί στον πρωταγωνιστή του John Wick για να τον συγχαρεί όταν γυρίζει μια μεγάλη ταινία.

Ο Κρουζ ξεκίνησε το ταξίδι του ως Ίθαν Χαντ το 1996 και, όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμος να το τελειώσει με την ταινία Mission: Impossible – The Final Reckoning που κυκλοφόρησε φέτος το καλοκαίρι. Εν τω μεταξύ, ο Ριβς, κάνει ένα διάλειμμα από το δικό του επιτυχημένο franchise, John Wick.

Ο Κρουζ και ο Ριβς συνδέονται πράγματι με κάτι περισσότερο από απλώς την ιδιότητά τους ως ήρωες δράσης, όπως περιέγραψε ο πρώτος σε πρόσφατη εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί πριν από την πρεμιέρα της Νέας Υόρκης του Mission: Impossible – The Final Reckoning , αφιερώνοντας λίγο χρόνο για να επαινέσει τον Ριβς, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι πάντα τηλεφωνεί στον πρωταγωνιστή του John Wick για να τον συγχαρεί για τις επιτυχίες του:

“Μεγάλωσα με τον Κιάνου. Βλέπεις το Speed, βλέπεις το Μάτριξ, και επίσης βλέπεις τι έκαναν με το franchise [John] Wick… Πολύ εντυπωσιακό! Ξέρω τι χρειάζεται για να κάνεις αυτά τα πράγματα, γι’ αυτό πάντα του τηλεφωνώ. Μου αρέσουν πολύ αυτές οι ταινίες, τις λατρεύω πραγματικά. Του λέω, «Κάτω το καπέλο, φίλε! Κάτω το καπέλο».”.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Cruise, ο Reeves έχει κάνει τα δικά του δύσκολα και μερικές φορές επικίνδυνα ακροβατικά στις ταινίες John Wick , καθιερώνοντας τον εαυτό του ως την απάντηση στον εμβληματικό χαρακτήρα της ταινίας κατασκοπείας, Ethan Hunt, που υποδύεται ο Cruise.

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί