Τραγωδία στη Γουατεμάλα: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 19 τραυματίες σε δυστύχημα με λεωφορείο, vid

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 19 τραυματίστηκαν μετά την πτώση ενός λεωφορείου σε φαράγγι στον Παναμερικανικό Αυτοκινητόδρομο στη δυτική Γουατεμάλα, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

“Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αυτό το φρικτό δυστύχημα–11 άνδρες, τρεις γυναίκες και ένα ανήλικο”, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Λεάντρο Αμάντο, εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της περιοχής, προσθέτοντας ότι περίπου 19 τραυματίες μετεφέρθηκαν σε γειτονικά νοσοκομεία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο διαμέρισμα Σολόλα–μεταξύ των 172ου και 174ου χιλιομέτρων–μια περιοχή γνωστή για την πυκνή ομίχλη που επικρατεί η οποία μειώνει την ορατότητα για τους οδηγούς.

Εικόνες που ανήρτησε η πυροσβεστική υπηρεσία νωρίς σήμερα το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το κατεστραμμένο λεωφορείο μέσα στο φαράγγι με τους πυροσβέστες να αγωνίζονται να διασώσουν τα θύματα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-IRANIAN RED CRESCENT SOCIETY

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί