Η πρώτη φιγούρα του σταρ της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, γεννημένου στο Χάκνεϊ του Λονδίνου, στο Μουσείο της οδού Μπέικερ είναι με ένα κοστούμι με μακριά μανίκια, που αντιγράφει το σύνολο που φόρεσε για να συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου τον Ιούλιο του 2024.
Το σύνολο ολοκληρώνεται από λουστρίνι παπούτσια Christian Louboutin, τα οποία δώρισε προσωπικά ο Έλμπα στο Μουσείο.
«Είναι πραγματικά τιμή μου να αναγνωρίζομαι με αυτόν τον τρόπο και ακόμη πιο ξεχωριστό να γνωρίζω ότι αυτή η άλλη εκδοχή του εαυτού μου θα στέκεται αγέρωχη στο Λονδίνο. Έτσι, ακόμα και όταν λείπω, ένα μέρος του εαυτού μου είναι πάντα στο σπίτι» δήλωσε ο ηθοποιός.
«Είναι πραγματικά σουρεαλιστικό να βλέπω μια άλλη εκδοχή του εαυτού μου να στέκεται στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό του Λονδίνου, μοιάζει σαν στιγμή που κλείνει ένας κύκλος».
Ο Έλμπα έχει εμφανιστεί πιο πρόσφατα στο θρίλερ «A House Of Dynamite» και στην οικογενειακή ταινία της Disney «Zootopia 2».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-ANSA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρόδος: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δικογραφία σε βάρος του καταστηματάρχη
- Αναλυτικά όλα τα μέτρα για τα καύσιμα – Πότε θα ισχύσουν, ποιοί θα είναι οι δικαιούχοι
- ΠΑΣΟΚ για νέα μέτρα: Η ειδική στήριξη για τη βενζίνη η οποία ανακοινώθηκε, δεν επαρκεί
- Ο Τραμπ τώρα δηλώνει ότι οι ΗΠΑ έχουν «σημαντικά σημεία συμφωνίας» σε συνομιλίες με το Ιράν
- Πράκτορες της ICE ξεκινούν να αναπτύσσονται σε αμερικανικά αεροδρόμια
- Φορτώνουν με νέο σκάνδαλο τον δεξιό Όρμπαν λίγο πριν τις εκλογές: «Σοβαρή επίθεση εναντίον της Ουγγαρίας»
- Πρόσκληση στον Λευκορώσο πρόεδρο Λουκασένκο για συνάντηση στον Λευκό Οίκο μελετά ο Τραμπ
- Οι Ιρανοί διαψεύδουν τον Τραμπ: Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τις ΗΠΑ
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» δήλωσε ο πατέρας του θύματος
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ στις 24-25 Μαρτίου λόγω των παρελάσεων









