Ένα 10χρονο αγόρι έχασε σήμερα τη ζωή του από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι από έναν άλλο μαθητή σε σχολείο στο Οντίντσοβο, λίγα χιλιόμετρα δυτικά της Μόσχας, ανέφερε η ρωσική αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
Στις 9:00 π.μ. τοπική ώρα ένας μαθητής του σχολείου επιτέθηκε στον φύλακα ασφαλείας με μαχαίρι πριν επιτεθεί σε ένα 10χρονο αγόρι που «υπέκυψε στα τραύματά του», σύμφωνα με την ίδια πηγή.
«Ο δράστης συνελήφθη», πρόσθεσε η ανακοίνωση. Η Ρωσική Επιτροπή Ερευνών, η οποία χειρίζεται σημαντικές έρευνες στη χώρα, επιβεβαίωσε ότι ο δράστης είναι ένα 15χρονο αγόρι και ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία.
Σύμφωνα με την Επιτροπή Ερευνών, η επίθεση σημειώθηκε στην περιοχή Γκόρκι-2, στο Οντίντσοβο της περιφέρειας της Μόσχας.
Από την επίθεση υπήρξαν «και τραυματίες», όπως επιβεβαίωσε η Ξένια Μισόνοβα, περιφερειακή εκπρόσωπος για τα δικαιώματα των παιδιών, στο Telegram, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Τα κίνητρα του δράστη δεν είναι ακόμη γνωστά.
Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – Freepik photo AI
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Προκαταρκτική εξέταση για τον τραυματισμό μαθήτριας από συμμαθήτριά της εντός σχολείου διέταξε το Υπουργείο Παιδείας
- Άρχισε να ζητιανεύει ξανά ο Ζελένσκι: «Αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα»
- Μία… συνηθισμένη μέρα στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας, vid
- Κωνσταντοπούλου: Ένας πρωθυπουργός έμφοβος, τρομοκρατημένος, απερχόμενος, ο κ. Μητσοτάκης, παίζει τα ρέστα του
- ΥΠΑΑΤ: Πληρωμές 487,9 εκατ. από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ σε 485.896 μοναδικούς δικαιούχους
- Απόλυτη δυστοπία! Θα σκανάρουν τα social media των ταξιδιωτών – Πού κάνουν την αρχή
- Ποιά ευρωπαϊκή πρωτεύουσα θα βιώσει τον πιο σκοτεινό Δεκέμβριο της τελευταίας 90ετίας;
- Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είναι μία από τις τελευταίες μάχες με την παλιά Ελλάδα»
- Ξεσηκωμός αγροτών με αποκλεισμούς δρόμων και στη Γαλλία
- Παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογείται η πρώτη ομάδα επτά από τους 15 κατηγορούμενους
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΜΕΤΡΟ
ΔΗΜΟΣΙΟ









