Το βίντεο έδειχνε τον άντρα να κουβαλάει ένα ψυγείο στην πλάτη του – αρκετά χαλαρά – ενώ σκαρφάλωνε στον απότομο λόφο. Σύμφωνα με τη λεζάντα του βίντεο, επρόκειτο για έναν Νεπαλέζο, ο οποίος κουβαλούσε ένα «ψυγείο 50 κιλών» καθ’ οδόν προς το στρατόπεδο βάσης Αναπούρνα. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, αφήνοντας το διαδίκτυο άναυδο και εντυπωσιασμένο ταυτόχρονα.
Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου επαίνεσαν τη δύναμη του άνδρα, ενώ άλλοι σχολίασαν πώς αυτή η δύναμη και η αντοχή θα πρέπει να αποτελούν τη φυσική κατάσταση κάποιου.
«Νεπαλέζος αχθοφόρος σήκωσε ψυγείο 50 κιλών στο στρατόπεδο βάσης Annpurna», έγραφε η ανάρτηση η οποία συγκέντρωσε σχεδόν 18.000 προβολές από τους χρήστες του διαδικτύου.
«Και νομίζεις ότι η άρση βαρών σου δίνει δύναμη», πρόσθεσε κάποιος άλλος. «Γι’ αυτό αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο υγιείς. Είναι κοντά στη φύση», πρόσθεσε κάποιος άλλος.
«Αυτό είναι το είδος της φυσικής κατάστασης που όλοι πρέπει να επιδιώκουμε. Ο άντρας πρέπει να είναι πολύ σε φόρμα, γιατί σίγουρα έχει πολλή δύναμη!», πρόσθεσε κάποιος άλλος.
Δείτε στο βίντεο:
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έτσι προετοιμάζουν την Ολλανδία για πιθανή σύγκρουση με την Ρωσία μέχρι το 2030
- ΕΛΑΣ: Έξι νεκροί και 480 τραυματίες σε 433 τροχαία τον Ιανουάριο στην Αττική
- Το Ιράν διαβεβαίωσε σήμερα ότι δεν έχει λάβει «τελεσίγραφο» από τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Έρχεται η μεγαλύτερη συνάντηση απασχόλησης στη Βόρεια Ελλάδα με τις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ
- ΑΑΔΕ: Προσοχή σε παραπλανητικά SMS για φόρο κυκλοφορίας
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Η επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
- Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα στην οδό Πατησίων
- Ισραήλ – Γάζα – Αίγυπτος: Άνοιξε το πέρασμα της Ράφα και από τις δύο πλευρές για τους κατοίκους
- Βρετανία-Υπόθεση Έπσταϊν: Πρώην υπουργός Μάντελσον παραιτήθηκε από μέλος των Εργατικών ύστερα από νέες αποκαλύψεις
- Μητσοτάκης: «Σήμερα ανοίγουμε τον διάλογο για τη Συνταγματική Αναθεώρηση»









