Σκοπός της άσκησης, στην οποία συμμετείχε προσωπικό του NATO Rapid Deployable Corps – Greece και ετέρων συμμαχικών δομών και χωρών του ΝΑΤΟ, ήταν να εκπαιδευτεί το Στρατηγείο NATO Rapid Deployable Corps – Greece σε πολυπεδιακό περιβάλλον (Multidomain Environment) στη σχεδίαση υψηλής έντασης χερσαίων επιχειρήσεων, προκειμένου να αξιολογηθεί το Στρατηγείο στο πλαίσιο του ρόλου του εντός της Συμμαχίας.
Επιπλέον, σήμερα, έλαβε χώρα η Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών στο στρατόπεδο «Προκοπίδης» στην ‘Ασσηρο, όπου οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία και την αποστολή του Στρατηγείου.
Στην Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών παρέστησαν, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο διοικητής 1ης Στρατιάς αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου αντιστράτηγος Δημήτριος Βακεντής, ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Ηπείρου και Μακεδονίας αντιστράτηγος Αθανάσιος Γαρίνης και ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης αντιστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος, ο υποδιοικητής της LANDCOM Lieutenant General Jez Bennett CBE, πρόξενοι και ακόλουθοι ‘Αμυνας, εν ενεργεία και απόστρατοι αξιωματικοί.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ αρχείου: Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Με γεωτρήσεις θα ποτίζονται οκτώ πλατείες στον δήμο Φυλής
- Αυτόν τον Έλληνα θέλει ο Μασκ για… «πρόεδρο της Ε.Ε.»
- Η παράξενη ρουτίνα προθέρμανσης ενός παίκτη της Σέλτικ γίνεται viral! vid
- Ρώσος βουλευτής: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν χρειάζονται την σημερινή Ευρώπη»
- Το ChatGPT κατηγορείται ότι ενθάρρυνε ψυχικά ασθενή να σκοτώσει τη μητέρα του
- ΑΑΔΕ: Νέα σημαντική μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα
- Η Γενιά Ζ θεωρεί τα μετρητά «αηδιαστικά» και όσους τα χρησιμοποιούν «εκτός πραγματικότητας»!
- Το ΣτΕ έκρινε ότι τα νοσοκομεία έχουν την ευθύνη της ασφάλειας ασθενών, επισκεπτών και προσωπικού
- Η υπερχρεωμένη Ελλάδα συνεχίζει να καταβάλλει ποσά-ρεκόρ μόνο σε τόκους!
- Αύξηση της ιατρικής αμοιβής κατά 30%, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Ά. Γεωργιάδης
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ
ΧΡΕΗ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ








