Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οικείοι του ζευγαριού, ανησυχώντας για τη μη δυνατότητα επικοινωνίας -επί σειρά ημερών-ενημέρωσαν, χθες βράδυ, τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες άμεσα μετέβησαν στη μονοκατοικία, στην οποία διέμενε το αντρόγυνο, καλώντας στη συνέχεια την πυροσβεστική προκειμένου να εισέλθουν στο σπίτι, όπου και εντόπισαν τα δύο άτομα στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις τους.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου -που φέρεται να επήλθε τις προηγούμενες ημέρες καθώς τα σώματα παρουσίαζαν σημάδια νεκρικής ακαμψίας- αναμένεται να προσδιοριστούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ αναμένεται και η αυτοψία της πυροσβεστικής.
Σημειώνεται πως στον εσωτερικό του σπιτιού υπήρχε έντονη η μυρωδιά καυσαερίου, πιθανόν από γεννήτρια την οποία χρησιμοποιούσαν οι ιδιοκτήτες για τη ρευματοδότηση καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στη νεόδμητη οικία.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Λ. Παπαδημητρίου / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Aγρότες και κτηνοτρόφοι επιχειρούν να στήσουν μπλόκο στο δρόμο του αεροδρομίου «Μακεδονία»
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι άνοιξαν και ποιοι παραμένουν κλειστοί
- Εξελίξεις στη Eurovision: Αυτό θα πράξει τελικά η Γαλλία
- Ακυρώνεται λόγω κακοκαιρίας η επίσκεψη του ΠτΔ στη Θεσσαλονίκη
- Εύβοια: Πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις – Συνεχίζει η Πυροσβεστική την άντληση υδάτων – Κλειστά τα σχολεία
- ΓΣΕΕ: Οδηγίες για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων
- Κίνδυνος “πολιτισμικής εξάλειψης” της Ευρώπης – Έγγραφο «φωτιά» από την κυβέρνηση Τραμπ
- Νέα Ζηλανδία: Ύστερα από αναμονή ημερών ανακτήθηκε αυγό Φαμπερζέ που είχε καταπιεί κλέφτης
- Το πιο μαύρο ύφασμα που έχει κατασκευαστεί ποτέ απορροφά το 99,87% του φωτός που το χτυπά
- «Αγαπητέ Μερτς»! Ο Ντμίτριεφ έβαλε τον Γερμανό καγκελάριο στην θέση του









