Η ανακοίνωση του γραφείου του Νετανιάχου εκδόθηκε μετά την ανάρτηση του προέδρου Τραμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το Ισραήλ διατηρεί τον διάλογο με τη Συρία.
Ο Νετανιάχου “συνομίλησε πριν από λίγο με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ”, αναφέρεται στην ανακοίνωση και διευκρινίζεται ότι ο Τραμπ τον κάλεσε “να τον συναντήσει στο εγγύς μέλλον στον Λευκό Οίκο”.
“Οι δύο ηγέτες υπογράμμισαν, κατά τη συνομιλία τους, τη σημασία του αφοπλισμού της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς και της αποστρατιωτικοποίησης της Λωρίδας της Γάζας και τη δέσμευσή τους για τον σκοπό αυτό, και συζήτησαν για τη διεύρυνση των ειρηνευτικών συμφωνιών” με τη σύναψη σχέσεων του Ισραήλ με χώρες που δεν το έχουν αναγνωρίσει, προστίθεται, χωρίς να αναφέρεται η συγκεκριμένη ημερομηνία της επίσκεψης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo αρχείου EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΑΑΔΕ: Νέος σχεδιασμός έως το 2029 με ψηφιακό μετασχηματισμό, αυστηρότερους ελέγχους και νέους στόχους εξυπηρέτησης
- Τραμπ: Το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ θα αρχίσει σύντομα να συνοδεύει πετρελαιοφόρα στο στενό του Ορμούζ
- Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το «Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πορτοφόλι»
- O οίκος Moody’s επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ελλάδας στην επενδυτική βαθμίδα Baa3
- Ο δήμος Αθηναίων «ξεναγεί» τους κατοίκους του στην πόλη – Το πρόγραμμα για όλο τον Μάρτιο
- Ο Τραμπ δίνει το ίδιο δώρο στους υπουργούς του: Η ΦΩΤΟ με τον Ρούμπιο που έγινε viral
- «Το Ιράν έχει ήδη ηττηθεί και θέλει συμφωνία», ισχυρίζεται τώρα ο Τραμπ
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Κρατείται ο 23χρονος
- Τραγικό τροχαίο με νεκρό στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθη αστυνομικός
- Περισσότερους πεζοναύτες και πολεμικά πλοία στέλνουν οι ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή









