Στη λεζάντα του βίντεο σχολιάζει:
“Έχοντας ταξιδέψει πλέον σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μπορώ επιτέλους να το πω με σιγουριά: βρήκα το πιο εντυπωσιακό, όμορφο και πλούσιο δάσος της χώρας. Και το λέω με πλήρη επίγνωση!
Είναι το δάσος Φρακτού στα ορεινά της Ροδόπης..
Πρόκειται για το μοναδικό παρθένο δάσος της Ελλάδας και ένα από τα ελάχιστα που έχουν απομείνει σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Η ποικιλία της χλωρίδας του είναι πραγματικά ασύγκριτη. Σε αυτό το μικτό δάσος θα συναντήσεις ερυθρελάτες, οξιές, δασική και μαύρη πεύκη, σημύδες, βελανιδιές και δεκάδες ακόμη είδη, που το φθινόπωρο δημιουργούν μια παλέτα χρωμάτων μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα.
Αυτό το δάσος αποτελεί το νοτιότερο όριο της χλωρίδας και της πανίδας της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, γι’ αυτό και η οικολογική του σημασία είναι τεράστια.”
Η πανέμορφη διαδρομή συγκέντρωσε χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια από Έλληνες και ξένους που θαύμασαν την ομορφιά του τόπου μας.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ που μαγεύει
photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 7 Φεβρουαρίου
- Ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει σύγκληση του «Συμβουλίου Ειρήνης» στις 19 Φεβρουαρίου
- Αισιόδοξος για Ουκρανικό και Ιράν ο Τραμπ: «Κάτι θα μπορούσε να γίνει»
- “Η γάτα του Μιγιάγκι”…έκανε θραύση στο διαδίκτυο, vid
- Βελγίδα Youtuber με 54 εκατομ. ακολούθους προσκάλεσε σε challenge τον Καρέτσα! vid
- Ρώσοι για ανάπτυξη ευρωπαϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία: «Δεν θα συμφωνήσουμε»
- Ο Ναός και το άγνωστο μαντείο του Απόλλωνα αποκαλύπτονται μετά από 2.300 χρόνια στην αρχαία πόλη των Αιγών (photos)
- Μαρινάκης: Τι είπε για ασφάλεια στους χώρους εργασίας, συνταγματική αναθεώρηση και ανεργία
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική- Έγιναν έξι συλλήψεις
- Φρίκη στη Βρετανία: 76χρονος νάρκωσε και επιτέθηκε σεξουαλικά σε μικρά παιδιά σε κατασκήνωση









