Σε κατάσταση ετοιμότητας RED CODE έθεσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας τις Περιφέρειες Ιονίων Νήσων, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου και τους δήμους αυτών των Περιφερειών, από αύριο μέχρι και την Παρασκευή σε συνέχεια της αναβάθμισης από την ΕΜΥ του Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων και της εισήγησης της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου.
Όπως διευκρινίζουν πηγές του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αύριο πιθανόν να τεθούν και άλλες περιφέρειες της χώρας σε κατάσταση ετοιμότητας (RED CODE).
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ/Ρωσία/Ουκρανία: Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ενημέρωσε για τις εξελίξεις
- Συλλήψεις στην Τουρκία για κατασκοπεία υπέρ ξένων δυνάμεων
- Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών συνάντησε τον Ισραηλινό πρέσβη στην Μόσχα
- Για «εγκατάσταση ατομικών σχολικών θυρίδων στα δημοτικά σχολεία» μίλησε η Υπουργός Παιδείας
- Σε αυτή την πρωτεύουσα χώρας απαγόρευσαν την κατανάλωση… σκύλων, γατών και νυχτερίδων
- Θύελλα αντιδράσεων για την ανάρτηση εργαζόμενου στην Ινδία: “Βρήκα δουλειά αλλά παραιτήθηκα 3 ώρες μετά”
- «Κωμικός» λέει πως θα καλούσε τον ουκρανικό στρατό να σκοτώσει Ρώσους συγγενείς της! Video
- Η Σορβόννη τίμησε τον Μάνο Χατζιδάκι και η Νάνα Μούσχουρη ήταν εκεί – Τραγούδησε το “Χάρτινο το Φεγγαράκι”
- Υπ. Μεταφορών: Στη Θεσσαλονίκη εκτελούνται έργα 3,5 δις ευρώ – Στο α’ τρίμηνο του 2026 η επέκταση του μετρό στην Καλαμαριά
- Χρήσιμες συμβουλές για τις προσφορές της Black Friday – Τι πρέπει να προσέξετε









