«Ο καθένας μας είχε ένα μικρό μενταγιόν, κυριολεκτικά με μια σταγόνα αίμα μέσα», είπε ο σταρ του Landman σε μια νέα συνέντευξη στο Rolling Stone . «Αυτή είναι μια ρομαντική μικρή ιδέα, και αυτό ήταν όλο. Αλλά μέχρι να τελειώσει, ήμασταν βρικόλακες. Ζούσαμε σε ένα μπουντρούμι, πίναμε ο ένας το αίμα του άλλου, και τέτοια πράγματα» αστειεύτηκε.
«Και φυσικά, η Αντζελίνα [Τζολί] και εγώ περάσαμε υπέροχα μαζί. Αυτή ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου», είπε στο περιοδικό. «Είμαστε ακόμα πολύ, πολύ στενοί φίλοι. Και για αυτό καταλήξαμε σε έναν πραγματικά πολιτισμένο χωρισμό. Απλώς χωρίσαμε επειδή ο τρόπος ζωής μας ήταν τόσο διαφορετικός».
Η Τζολί γνώρισε τον Θόρντον στα γυρίσματα της ταινίας «Pushing Tin» το 1999.
Το 2014, ο Thornton αναφέρθηκε στις μακροχρόνιες εικασίες σχετικά με τα φημολογούμενα φιαλίδια αίματος του ζευγαριού και διευκρίνισε ότι στην πραγματικότητα φορούσαν μενταγιόν με μια μικρή σταγόνα αίματος, μιλώντας στη Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του Πανεπιστημίου Loyola Marymount.
«[Ένα] φιαλίδιο με αίμα είναι πολύ απλό. Η Άντζι γύρισε σπίτι μια μέρα με ένα κιτ που αγόρασε», είπε, σύμφωνα με το E! News . «Ξέρετε αυτά τα μενταγιόν που αγοράζετε και είναι διάφανα και βάζετε μέσα μια φωτογραφία της γιαγιάς σας ή κάτι τέτοιο και το φοράτε γύρω από το λαιμό σας; Αυτό ήταν.»
«Σκέφτηκε ότι θα ήταν ενδιαφέρον και ρομαντικό αν παίρναμε ένα μικρό ξυράφι και κόβαμε τα δάχτυλά μας, βάζαμε λίγο αίμα σε αυτά τα μενταγιόν και το φορούσαμε γύρω από το λαιμό μας όπως ακριβώς φορούσαμε τα μαλλιά του γιου ή της κόρης μας», είπε το 2014. «Το ίδιο πράγμα. Από τότε φορούσαμε φιαλίδια με αίμα γύρω από το λαιμό μας».
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Νεάντερταλ κυνηγούσαν γιγάντιους ελέφαντες που είχαν ταξιδέψει πάνω από 300 χιλιόμετρα, λένε ερευνητές
- Οι ΥΠΕΞ της ΕΕ αποκλείουν αποστολή ναυτικών δυνάμεων στο Στενό του Ορμούζ, σύμφωνα με την Κάλας
- Ο Τραμπ θεωρεί ότι είναι ασαφές το ποιος μιλά εξ ονόματος της Τεχεράνης
- Ν. Παπαθανάσης: Καταληκτική ημερομηνία για τη σύναψη επιχ. δανειακών συμβάσεων του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας η 29η Μαΐου 2026
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 2025
- Πόλεμος και εξαγωγές πετρελαίου από τον Κόλπο – Αυτός ο αριθμός τα λέει όλα
- Τ. Θεοδωρικάκος: Συμβολή στον παραγωγικό μετασχηματισμό, 910 επενδύσεις, 2,5 δισ. ευρώ με 15000 νέες θέσεις εργασίας
- Ουσιαστική προστασία των εργαζομένων ζητά ο Δ. Κουτσούμπας και η Κ.Ο του ΚΚΕ σε επερώτηση προς την υπ. Εργασίας
- Θεσ/νίκη: Δωρεάν πρόγραμμα επιμόρφωσης για ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό – Ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση
- Κιλκίς: 49χρονος δικυκλιστής είχε “απογειώσει” τη μοτοσικλέτα του με 223 χλμ/ώρα και συνελήφθη









