Αυτή την εβδομάδα, η 55χρονη σταρ της μόδας ήταν μέρος του κοινού που βρέθηκε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό για να συναντήσει από κοντά τον Πάπα
Η Παπική Ακρόαση πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη εάν ο Πάπας βρίσκεται στη Ρώμη, γεγονός που δίνει στους προσκυνητές και τους επισκέπτες την ευκαιρία να λάβουν την Παπική Ευλογία.
Μία από τους προσκυνητές αυτή την εβδομάδα ήταν η Ναόμι, η οποία φωτογραφήθηκε να συναντά τον θρησκευτικό ηγέτη.
Στις κοινές τους φωτογραφίες, η Ναόμι πλησίασε τον Πάπα Λέοντα και του έσφιξε το χέρι.
Στη συνέχεια, του έδωσε ένα αντίτυπο του βιβλίου – La Via delle Spezie (μεταφρασμένο ως Ο Δρόμος των Μπαχαρικών).


Το σούπερ μόντελ και ηθοποιός Ναόμι Κάμπελ έκανε ένα δώρο στον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄ κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας γενικής ακρόασης στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό στις 12
Το βιβλίο που του έδωσε είναι μια ιστορική επισκόπηση του ρόλου που έχουν διαδραματίσει τα μπαχαρικά στην ιστορία του φαγητού, από μια γυναίκα ονόματι Ιρίνα, η οποία διευθύνει μια επιχείρηση πώλησης τσαγιών και μπαχαρικών από όλο τον κόσμο.
Αφού παρέδωσε το βιβλίο, η Ναόμι, η οποία ήταν ντυμένη με λευκό πουκάμισο και μαύρο κοστούμι, πόζαρε για μια φωτογραφία με τον Πάπα και αρκετά άλλα άτομα.
Αν και η Ναόμι δεν μεγάλωσε ως Καθολική, έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση της με τη θρησκεία.
Κάποια στιγμή είχε μοιραστεί τα εξής: «Όλοι αναζητούμε τη θετικότητα στη ζωή μας και κοιτάμε προς το φως, αλλά εγώ απλώς πιστεύω στον Θεό. Είμαι θρησκευόμενη. Προσεύχομαι τις περισσότερες μέρες και κάνω το δικό μου. Αλλά ο καθένας με το δικό του τρόπο».
Το 2015, η Ναόμι συζήτησε την επιθυμία της να συναντήσει τον τότε ηγέτη της Καθολικής Εκκλησίας , τον Πάπα Φραγκίσκο.
Αποκαλώντας την εμπειρία ένα από τα πράγματα της λίστας της που ήθελε να πραγματοποιήσει, εξήγησε: «Λέω συνέχεια “θέλω να συναντήσω τον Πάπα” και μετά κάποιος ήρθε και με ρώτησε “θέλεις να έρθεις;” και εγώ απάντησα αμέσως “ναι!”.
«Αλλά δεν ήθελα να τον συναντήσω στην Αμερική, ήθελα να τον συναντήσω στο σπίτι του. Νομίζω ότι αυτός ο Πάπας είναι καταπληκτικός».
(photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / εσωτερικές: EPA ANSA – photo εξώφυλλου EPA-VATICAN MEDIA)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κροατία: Νέα συντριβή τουρκικού αεροσκάφους – Νεκρός ο πιλότος
- Μήπως αυτό που συμβαίνει δεν είναι τυχαίο;
- Εκπαιδευτικά ρομποτάκια σε τάξεις νηπιαγωγείου σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Κομοτηνή
- Βρετανία: Παρά τα σκάνδαλα του αδελφού του Άντριου, ο βασιλιάς Κάρολος θα γιορτάσει αύριο τα γενέθλιά του
- «Operation Endgame»: Europol και ΕΛΑΣ συνέλαβαν στην Αθήνα τον “εγκέφαλο” δικτύου κυβερνοεπιθέσεων
- Αυτά είναι τα ποσοστά των κομμάτων σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση
- Τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη: Νεκρά δύο παιδιά από τροφική δηλητηρίαση ενώ ήταν σε διακοπές με τους γονείς τους
- ΗΠΑ: Θανατοποινίτης πήρε χάρη στην Οκλαχόμα, λίγο πριν εκτελεστεί
- Αυξάνεται κατά 490 εκατ. ευρώ το «Εξοικονομώ 2025» – Έχουν υποβληθεί περίπου 55.000 αιτήσεις μέχρι σήμερα
- Η Γερμανία κρατά «ζωντανό» το σενάριο πιθανού μεγάλου πολέμου – Η αναφορά των Ρώσων τρομάζει









