«Τριγμοί» στην αμερικανική Δεξιά; Δεν άρεσε και πολύ αυτό που έκανε ο Τραμπ

Θα διαρκέσει η αντίδραση ή θα ξεθυμάνει;

«Ο Τραμπ συναντά τον παγκόσμιο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, Άχμεντ αλ-Σαράα, τον τυραννικό δικτάτορα της Συρίας που διαπράττει γενοκτονία εναντίον χριστιανών και μουσουλμανικών μειονοτήτων».

Αυτό έγραψε ο δημοσιογράφος Alex Jones σε σχέση με την συνάντηση του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, με τον Αχμέντ αλ Σάρα, μεταβατικό πρόεδρο στην Συρίά, ο οποίος ανέτρεψε τον κοσμικό πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ.

Στην αμερικανική Δεξιά υπάρχει μουρμούρα και έχουν ξεπροβάλλει δείγματα απογοήτευσης σε σχέση με χειρισμούς του αρχηγού του Λευκού Οίκου, ο οποίος μάλιστα διακήρυττε πως «κάτι πρέπει να γίνει», αναφερόμενος στις σφαγές χριστιανών.

Αντιδράσεις υπάρχουν και από την δεξιά βουλευτή, Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, με την οποία ο Τραμπ φαίνεται να βρίσκεται σε κόντρα – λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Όλα δείχνουν πως στην Δεξιά αρχίζουν και ανησυχούν με την πορεία των πραγμάτων υπό τον Τραμπ στην εξουσία, ειδικά μετά την συνάντηση με τον τζιχαντιστή πρόεδρο της Συρίας.

Η συνέχεια θα δείξει αν αυτή η αντίδραση έχει την τάση να αποκτήσεις απειλητικές για τον Τραμπ διαστάσεις ή θα ξεθυμάνει.

Στην πολιτική υπάρχουν μόνο συμφέροντα και σχεδόν ποτέ ηθική.

Όποιος αντιληφθεί στο 100% αυτή την πραγματικότητα, ίσως καταλάβει και καλύτερα τον κόσμο που ζούμε.

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-CNP POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί