Σύμφωνα με την αστυνομικές αρχές, το πρωί, σε αγροτική περιοχή του Κυπρίνου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης εντόπισαν και συνέλαβαν τον πρώτο διακινητή, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο μεταφέροντας παράνομα πέντε μετανάστες προς το εσωτερικό της χώρας.
Το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου προχώρησαν στη σύλληψη δεύτερου διακινητή, ο οποίος επίσης μετέφερε με Ι.Χ. όχημα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.
Το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών, συνελήφθη και ο τρίτος δράστης. Κατά τη διάρκεια εξονυχιστικού ελέγχου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ορεστιάδας, διαπιστώθηκε ότι σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του οχήματός του ήταν επιμελώς κρυμμένοι δύο μετανάστες, τους οποίους επιχειρούσε να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα οχήματα και τα κινητά τηλέφωνα των δραστών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις έχουν αναλάβει τα αρμόδια Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ- EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Hellenic Train: Επιπλέον δρομολόγια από σήμερα έως 7 Ιανουαρίου στον Οδοντωτό στη γραμμή Διακοπτό – Καλάβρυτα
- Βέροια: Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία
- Μια απλή αλλά ισχυρή αλήθεια! Πόσοι μπορούν να την αντέξουν εντός Ευρώπης;
- Αττική: Αντιπλημμυρικά έργα ύψους 18,5 εκατ. ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
- Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι ο «νεκρός που περπατάει» Στίβεν Κόλμπερτ πρέπει να πάει σπίτι του
- Ο Diddy καταθέτει έφεση ζητώντας «άμεση αποφυλάκιση»
- Φρίκη στη Βραζιλία: 2χρονο κοριτσάκι έπεσε σε ποτάμι και την σκότωσαν πιράνχας
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 46χρονο στη Θέρμη επειδή πουλούσε παράνομα βεγγαλικά
- Οι Ουκρανοί φέρονται να επιτέθηκαν σε ρωσική νηοπομπή ανθρωπιστικής βοήθειας από το Νταγκεστάν
- Ιστορίες από τα παλιά: «Τα πιο φωτεινά Χριστούγεννα ήταν εκείνα όταν δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα»









